Συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα Mega, Ant1, ΣΚΑΪ για τις τηλεοπτικές άδειες - iefimerida.gr

Συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα Mega, Ant1, ΣΚΑΪ για τις τηλεοπτικές άδειες

Φωτογραφία: EUROKINISI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ενστάσεις τριών ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών για την διαδικασία χορήγησης αδειών, συζητήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών στο Συμβούλιο της Επικρατείας.Η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Σήμερα συζητήθηκαν οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Mega Channel, Antenna και ΣΚΑΪ κατά της προκήρυξης του διαγωνισμού που αφορά στην χορήγηση των 4 τηλεοπτικών αδειών, 3 εκ. ευρώ η κάθε μία, για την μετάδοση υψηλής ευκρίνειας.

Κατά τη διάρκεια της πεντάωρης συζήτησης διατύπωσε τις απόψεις του ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του υπουργείου Επικρατείας Ελευθέριος Κρέτσος, ενώ εκ μέρους των τηλεοπτικών σταθμών παραβρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και Αναστάσιος Κωνσταντινίδης για το Mega Channel, ο Γεώργιος Δελλής για τον Antenna και για τον ΣΚΑΪ ο Σπυρίδων Φλογαϊτης,η Γλυκερία Σιούτη, ο Ηλίας Θεοδωράτος και ο Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος.

Το Ελληνικό Δημόσιο εκπροσώπησαν το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, ο Ευστράτιος Συνοίκης και η Αλεξάνδρα Δημητρακοπούλου και οι δικηγόροι Ιωάννης Δρόσος και Ιωάννης Μαντζουράνης.

Στις δυο πλευρές δόθηκε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να καταθέσουν τα υπομνήματα τους. Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν συζητηθεί στο ΣτΕ και άλλες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ