Θεοδωράκης για το δημοψήφισμα: Η ιστορία θα είναι αυστηρή με αυτούς που πήγαν να ανατινάξουν την Ελλάδα - iefimerida.gr

Θεοδωράκης για το δημοψήφισμα: Η ιστορία θα είναι αυστηρή με αυτούς που πήγαν να ανατινάξουν την Ελλάδα

Φωτογραφία: Eurokinissi/Τατιάνα Μπόλαρη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος ο Σταύρος Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι «το δημοψήφισμα των λαϊκιστών στοίχισε πολλά στους Έλληνες. Έφερε τη χώρα στον γκρεμό και χαθήκανε δεκάδες δισεκατομμύρια. Η ιστορία θα είναι πολύ αυστηρή με αυτούς που πήγαν να ανατινάξουν την Ελλάδα».

«Όσα σιγά - σιγά αποκαλύπτονται δείχνουν το σκοτεινό τους σχέδιο. Η χώρα να γίνει τρίτος κόσμος. Και όλα να ελέγχονται από το κράτος, δηλαδή από το κόμμα, δηλαδή από την παρέα τους» πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης μιλώντας στην ΕΡΤ ενώ κατέληξε λέγοντας:

«Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προσθέτει κάθε μέρα προβλήματα, ενώ η χώρα έχει ανάγκη από τολμηρές λύσεις. Δικαιοσύνη και δουλειές. Αυτά ζητάει ο κόσμος. Και γι΄ αυτά παλεύει κάθε μέρα το Ποτάμι. Δίνουμε λύσεις, δίνουμε προτάσεις και ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα έχουμε μια προοδευτική κυβέρνηση που θα κοιτάξει τα συμφέροντα του τόπου, τα συμφέροντα των πολλών».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ