Επίθεση Κρεμαστινού σε Θεοχαρόπουλο: Αν ξαναβγεί βουλευτής στείλτε μου τηλεγράφημα - iefimerida.gr

Επίθεση Κρεμαστινού σε Θεοχαρόπουλο: Αν ξαναβγεί βουλευτής στείλτε μου τηλεγράφημα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στη ΔΗΜΑΡ και στον πρόεδρό της Θανάση Θεοχαρόπουλο για τη διαφοροποιήσή του στο θέμα του εκλογικού νόμου εξαπέλυσε ο Δημήτρης Κρεμαστινός.

«Δεν θα μας επιβάλει το 0,1% την άποψή του για τον εκλογικό νόμο». Αυτό δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου, με αφορμή την απόφαση της ΔΗΜΑΡ να διαχωρίσει τη θέση της από το ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρης Κρεμαστινός.

Επιτιθέμενος στον βουλευτή Επικρατείας Θανάση Θεοχαρόπουλο, είπε ότι έγινε βουλευτής από ψήφους του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια. «Αν ξαναβγεί βουλευτής, τόνισε, να μου στείλετε τηλεγράφημα».

Ο κ. Κρεμαστινός υποστήριξε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν είναι συνεταίρος του ΠΑΣΟΚ, καθώς το κόμμα του έχει ιστορία 30 χρόνων, ενώ η ΔΗΜΑΡ είναι ένα κόμμα του 0,1% και του 0,2%.

Σ’ ότι αφορά στον εκλογικό νόμο ισχυρίστηκε ότι μπορεί να παραμείνει ως έχει και να είναι και απλή αναλογική, ενώ σ’ ότι αφορά στη ψήφο στα 17, ανέφερε ότι οι μαθητές αντί ν’ ασχολούνται με τα μαθήματά τους θ’ ασχολούνται με το ποιο κόμμα θα ψηφίσουν.

Εντονη αντίδραση από την ΔΗΜΑΡ

Με έντονο τρόπο αντέδρασε η ΔΗΜΑΡ στα όσα είπε ο Δ. Κρεμαστινός. Η ΔΗΜΑΡ έστειλε επιστολή προς τον γραμματέα της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου με την οποία του ζητά να επιληφθεί του ζητήματος για τις «απαξιωτικές εκφράσεις» που χρησιμοποίησε κατά της ΔΗΜΑΡ, του προέδρου της και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρεμαστινός εκλογικός νόμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ