Ο Βαρουφάκης απαντάει σε Παππά-Κοτζιά: Το μίσος τους, τιμή μου - iefimerida.gr

Ο Βαρουφάκης απαντάει σε Παππά-Κοτζιά: Το μίσος τους, τιμή μου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά σχετικά με την αποκάλυψη ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης ήθελε να συνεχιστεί το πρόγραμμα της κυβέρνησης Σαμαρά, δίνει ο πρώην υπουργός.

«Το μίσος τους τιμή μου» σχολιάζει μέσω trwitter ο Γιάνης Βαρουφάκης και κάνει λόγο για τρόικα εσωτερικού που τελεί υπό σύγχυση.

«Επέτειος του 62%, η τρόικα εσ. τελεί υπό σύγχυση: Με κατηγορούν ΚΑΙ ως συνεχιστή του Σαμαρά ΚΑΙ ως αντι-τροικανό. Το μίσος τους τιμή μου» αναφέρει στην ανάρτησή του, '

Υπενθυμίζεται σε συνέντευξή τους στην ΕΡΤ οι Νίκος Παππάς και Νίκος Κοτζιάς αναφερόμενοι στην επέτειο του περσινού δημοψηφίσματος είπαν ότι ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στις αρχές του 2015, πρότεινε στον Αλέξη Τσίπρα να υπογραφεί η συνέχιση του προγράμματος της κυβέρνησης Σαμαρά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαρουφάκης παππάς επέτειος ΟΧΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ