Δένδιας: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ φλέρταραν με έξοδο της χώρας από το ευρώ - iefimerida.gr

Δένδιας: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ φλέρταραν με έξοδο της χώρας από το ευρώ

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γεωργία Παναγοπούλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις αποκαλύψεις του Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ για το σχέδιο Β της κυβέρνησης στάθηκε, μεταξύ άλλων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, τονίζοντας ότι «όλα αυτά επιβεβαιώνουν αυτό που η ελληνική κοινωνία είχε διαισθανθεί, δηλαδή ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ φλερτάριζε επί μακρόν στο να οδηγήσει τη χώρα εκτός του ευρώ».

Ο κ. Δένδιας μίλησε στον ρ/σ Real 97,8 και συνέχισε λέγοντας: «Άλλωστε γι’ αυτό προειδοποιούσε την ελληνική κοινωνία, αλλά και την κυβέρνηση κυρίως, ως θεσμικός της σύμβουλος, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος ο κ. Στουρνάρας. Και καθιστά αυτή η νέα αποκάλυψη, που συμπληρώνει τις προηγούμενες, πιο απαραίτητη τη σύσταση της εξεταστικής επιτροπής που έχουμε ζητήσει από τον Πρόεδρο της Βουλής για να διερευνηθεί το πως φτάσαμε εδώ που φτάσαμε σήμερα».

Στην επισήμανση ότι κυβερνητικές πηγές θεωρούν ότι πέτυχε πιο ελαφρύ μνημόνιο από αυτό που θα πετύχαινε η ΝΔ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε: «Η κυβέρνηση και η κάθε κυβέρνηση μπορεί να λέει ότι θέλει. Εγώ δεν ξέρω πολλές δυτικές οικονομίες να έχουν οδηγήσει σε κλείσιμο το τραπεζικό τους σύστημα και μάλιστα αφού το οδηγήσουν σε κλείσιμο να θεωρούν ότι αυτό συνιστά επιτυχία. Αυτό είναι πρωτοτυπία της παρούσας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Δένδιας έξοδος από το ευρώ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ