Για «γκρουπούσκουλα» κάνει λόγο ο Απόστολος Κακλαμάνης - iefimerida.gr

Για «γκρουπούσκουλα» κάνει λόγο ο Απόστολος Κακλαμάνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος της βουλής Απόστολος Κακλαμάνης στα πρόσωπα εκείνα που συμμετείχαν στο χθεσινό προπηλακισμό του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου και των συνεργατών του κατά την επίσκεψή τους στο 1ο ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων. Σε σημερινή ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο κ. Κακλαμάνης μίλησε για «πλήθος που πεινάει και υπομένει και υπάρχουν και τα ‘’γκρουπούσκουλα’’ που δημιουργούν εικόνα και κλίμα. Λειτουργούν ως 5η φάλαγγα. Δεν είμαι εναντίον των πορειών, δεν είμαι εναντίον των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας. Όταν 20 άνθρωποι μπορούν πηγαίνοντας εκεί από άλλες περιοχές να κάνουν γεγονότα που μπορεί τα κανάλια της Ευρώπης να τα μεταφέρουν ως εικόνα μιας χώρας που είναι αναρχούμενη, διαλυμένη , δεν χρειάζεται μεγάλη δυσκολία για να καταλάβουν τί υπηρετούν».

Πάντως, ο βουλευτής της Β΄ Περιφέρειας της Αθήνας δεν ακολούθησε την κυβερνητική γραμμή αφού ούτε έδειξε προς συγκεκριμένη κατεύθυνση για το, πολιτικό χώρο που υποκινεί αυτές τις αντιδράσεις, ούτε αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα κομματικά στελέχη.

Επιπρόσθετα, ο κ. Κακλαμάνης θέλησε να βάλει τέλος στα διάφορα σενάρια που κάνουν λόγο για αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. «Εάν μία χώρα έχει πρόβλημα με τη λεγόμενη αναδιάρθρωση, με τα λεγόμενα κουρέματα, η κουβέντα αυτή βλάπτει την Ελλάδα. Ακούτε άλλο πρώτο θέμα άμεσης σημασίας και προβολής από αυτό το ανύπαρκτο θέμα; Εάν είστε δανειστής της χώρας ή που θα είστε στο μέλλον όταν θα βγούμε από αυτό το αδιέξοδο και ακούτε ότι δεν θα τα πάρετε τα λεφτά σας, γιατί να δώσετε» αναρωτήθηκε το παλαιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Ωστόσο, εμμέσως πλην σαφώς δεν παρέλειψε να ασκήσει και κριτική στν κυβέρνηση. «Υπήρξε αδυναμία και στην αρχή αυτής της κυβερνήσεως. Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε 2 χρόνια για ν’ αλλάξουμε τους εισπρακτικούς μηχανισμούς στις εφορίες, όπως και ορισμένων παραγόντων της Δικαιοσύνης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εντύπωση προκάλεσε και η επίθεσή του προς τη Δικαιοσύνη. «Από το 2006 τί έκανε ο Εισαγγελέας Αθανασίου που έκανε προκαταρκτική εξέταση; Διαπίστωσε ότι ο Χριστοφοράκος έδωσε στον Τσουκάτο ή σε οποιονδήποτε άλλο. Το έστειλε στον Εισαγγελέα Ποινικής Αγωγής να πάνε αμέσως στον Κορυδαλλό όπως έστελναν οι Γερμανοί τους δικούς τους ή απλώς είπε ότι ας βγάλουμε κάτι τώρα για το ΠΑΣΟΚ; Αυτές είναι δουλειές ατόμων» υπογράμμισε ο πρώην πρόεδρος της βουλής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ