Μαντάς (ΣΥΡΙΖΑ), ένα χρόνο μετά το δημοψήφισμα: Βεβαίως και θα το ξανακάναμε - iefimerida.gr

Μαντάς (ΣΥΡΙΖΑ), ένα χρόνο μετά το δημοψήφισμα: Βεβαίως και θα το ξανακάναμε

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI /ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Βεβαίως θα ξανακάναμε δημοψήφισμα, πετύχαμε μια επώδυνη συμφωνία με την οποία ξεκαθαρίσαμε το τοπίο», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς, σχολιάζοντας τη σημερινή επέτειο του κυβερνητικού δημοψηφίσματος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε η συμβολή του δημοψηφίσματος είναι θετική σχετικά με το πως κατέληξε η διαπραγμάτευση και στο τελικό αποτέλεσμά της. «Ποτέ δεν είπαμε ναι ή όχι στην Ευρώπη» τόνισε ο βουλευτής.

Όσον αφορά στις τηλεοπτικές άδειες ανέφερε ότι «με το νόμο για την αδειοδότηση των τελειώνουν δεκαετίες ανομίας» και επικαλέστηκε τη μελέτη του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας ότι δεν χωρούν 16 κανάλια υψηλής ευκρίνειας. «Πέρα από το τεχνικό θέμα είναι και το ουσιαστικό θέμα ποσά κανάλια θα μπορέσουν να λειτουργήσουν σε ένα δυσμενές περιβάλλον», συμπλήρωσε διαβεβαιώνοντας ότι ο διαγωνισμός θα είναι ανοιχτός. Όπως πρόσθεσε θα υπάρχει χώρος και για θεματικά κανάλια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χρηστος μαντας δημοψήφισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ