Είναι η Εύα Μέντες η νέα Σοφία Λόρεν; [εικόνες] - iefimerida.gr

Είναι η Εύα Μέντες η νέα Σοφία Λόρεν; [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εκθαμβωτική Κουβανέζα, που γέννησε το δεύτερο παιδί της χωρίς να το πάρει κανείς είδηση, δεν είναι μόνο sex symbol. Ξέρει ότι για να επιβιώσεις στο Χόλιγουντ θέλει γερά νεύρα, έναν καλό σύζυγο και έξυπνες επιλογές. Α, κι αυτή την ελιά στο στόμα που δεν την ξεχνάει κανείς!

Είναι αναμφισβήτητα το ζευγάρι-κρυψίνους του Hollywood. Η Eva Mendes με τον Ryan Gosling απέκτησαν το δεύτερό τους παιδί και όλοι το έμαθαν εκ των υστέρων. Κι αυτό σε ένα Χόλιγουντ που διψάει για στρογγυλές κοιλιές, ροδαλά μωρά και μυθικά ζευγάρια. Απτό παράδειγμα, η Blake Lively που αποδεικνύει συνεχώς πως είναι η πιο στιλάτη έγκυος του Χόλιγουντ και η Chrissy Teigen που μοιράζεται φωτογραφίες με το μωρό της από την πρώτη κιόλας μέρα που γεννήθηκε. Στο άλλο άκρο, η Mendes δεν κάνει τη χάρη ούτε σε εμάς, ούτε στους παπαράτσι.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Είναι η Εύα Μέντες η νέα Σοφία Λόρεν; [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εύα Μέντες Σοφία Λόρεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ