Οι Μπέκαμ γιορτάζουν 17 χρόνια γάμου -Ανέβασαν φωτογραφίες με μηνύματα αγάπης [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι Μπέκαμ γιορτάζουν 17 χρόνια γάμου -Ανέβασαν φωτογραφίες με μηνύματα αγάπης [εικόνες]

Φωτογραφία: Instagram @davidbeckham
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θεωρούνται ένα από τα πιο πετυχημένα και αγαπημένα ζευγάρια. Εχουν επιτυχημένη επαγγελματική ζωή και μια αγαπημένη και δεμένη οικογένεια.

Ο λόγος για την Βικτώρια και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, οι οποίοι γιορτάζουν σήμερα 17 χρόνια έγγαμου βίου.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1999 στο κάστρο Luttrellstown στην Ιρλανδία σε έναν γάμο που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από κάποιον βασιλικό. Μάλιστα, φημολογείται πως η τελετή κόστισε περίπου 720.000 ευρώ, με τις 100.000 να δίνονται στο ενοίκιο του κάστρου.

Η «Posh» δεν θα μπορούσε να φορέσει στον γάμο της κάτι λιγότερο από νυφικό δια χειρός Vera Wang, το οποίο στοίχισε 71.600 ευρώ, ενώ τα κοντά μαλλιά της κοσμούσε μια ολόχρυση διαμαντένια κορώνα των 30.000 ευρώ.

Δεκαεπτά χρόνια μετά από την επισημοποίηση της σχέσης τους Ντέιβιντ και Βικτώρια θυμήθηκαν την επέτειό τους και μοιράστηκαν λόγια αγάπης μέσω Instagram.

«Wow! Πριν από 17 χρόνια συνέβη αυτό...Ήμουν τυχερός να συναντήσω κάποια που είχε την ίδια πορεία και ήθελε tα ίδια πράγματα με εμένα στη ζωή. Δημιουργήσαμε μαζί τέσσερα υπέροχα παιδιά που δεν θα μπορούσα να φανταστώ μια καλύτερη μητέρα γι' αυτά. Χρόνια μας πολλά! Σε αγαπώ», έγραψε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ποστάροντας φωτογραφία των δυο τους από τη στιγμή του μυστηρίου.

Οι Μπέκαμ γιορτάζουν 17 χρόνια γάμου -Ανέβασαν φωτογραφίες με μηνύματα αγάπης [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Instagram @davidbeckham

Το ίδιο έκανε και η πρώην «Spice Girls» σημειώνοντας: «Αισθάνομαι ότι έχω πάρει τόση αγάπη και ευλογημένη. Ο καλύτερος μου φίλος, η αγάπη μου. Ο καλύτερος άνθρωπος που με εμπνέει κάθε ημέρα. Ευτυχισμένη επέτειος στον καλύτερο σύζυγο και μπαμπά του κόσμου!».

Οι Μπέκαμ γιορτάζουν 17 χρόνια γάμου -Ανέβασαν φωτογραφίες με μηνύματα αγάπης [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Instagram @victoriabeckham

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ