ΔΕΛΤΑ: Τιμήθηκε με το βραβείο Diamonds of the Greek Economy 2016 - iefimerida.gr

ΔΕΛΤΑ: Τιμήθηκε με το βραβείο Diamonds of the Greek Economy 2016

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εταιρεία ΔΕΛΤΑ, θυγατρική της Vivartia, μέλος του Ομίλου MIG, ηγέτης στην αγορά γαλακτοκομικών και πρωταγωνίστρια στην αγορά γάλακτος στη χώρα μας, τιμήθηκε με το Βραβείο «DIAMONDS of the GREEK ECONOMY 2016».

Η εταιρεία, με περισσότερα από 60 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά, επενδύει στη χώρα και στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία, απορροφώντας κάθε χρόνο περισσότερο από το 25% της συνολικής ελληνικής παραγωγής γάλακτος, ποσοστό που την καθιστά το μεγαλύτερο αγοραστή αγελαδινού γάλακτος στην Ελλάδα.

Παράλληλα, η εταιρεία επενδύει στην καινοτομία και στην ποιότητα των προϊόντων της, τα οποία διαθέτει, μέσα από ένα πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων και διανομής, σε περισσότερα από 30.000 σημεία πώλησης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, στηρίζοντας την ελληνική οικογένεια απ’ άκρη σ’ άκρη αυτού του τόπου, ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο σημείο.

Η εξαγωγική της δραστηριότητα αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς και σήμερα προϊόντα της ΔΕΛΤΑ έχουν τοποθετηθεί σε πολλές αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΛΤΑ, κ. Αντώνης Μαυριδόγλου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ΔΕΛΤΑ η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία γαλακτοκομικών στη χώρα, στηρίζει την ελληνική οικονομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα στη χώρα μας, ενώ παράλληλα, πρεσβεύει την αξία της ελληνικής διατροφής στο εξωτερικό, μέσα από τη δυναμικά αναπτυσσόμενη εξαγωγική της δραστηριότητα.»

Τα βραβεία DIAMONDS of the GREEK ECONOMY απονέμονται κάθε χρόνο από την ACTIVE BUSINESS PUBLISHING.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δέλτα Vivartia MIG βραβείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ