Καρδιοχτύπησαν με Πέπε οι Πορτογάλοι - iefimerida.gr

Καρδιοχτύπησαν με Πέπε οι Πορτογάλοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπαίνοντας στις τελευταίες στροφές του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το τελευταίο που θα ήθελε ο κάθε προπονητής είναι να χάσει ένα πολύτιμο ποδοσφαιριστή. Αυτό κινδύνευσε να πάθει ο Φερνάντο Σάντος με τον Πέπε.

Ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ, προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν και προς το τέλος της αναμέτρησης με την Πολωνία αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον μηρό. Ενα χτύπημα που δέχθηκε σεμ ια προσπάθειά του, ήταν αυτό που δεν του επέτρεψε να προπονηθεί για δύο ημέρες και άπαντες στην Πορτογαλία ανησύχησαν.

Ωστόσο, ο Φερνάντο Σάντος άκουσε με ανακούφιση το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να ανάβει το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή του Πέπε στον ημιτελικό της Τετάρτης απέναντι στην Ουαλία στη Λιόν. O 33χρονος θα έχει λογικά παρτενέρ του ξανά τον Φόντε αν και ο Σάντος ξεκίνησε το τουρνουά έχοντας δίπλα του τον Ρικάρντο Καρβάλιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 πορτογαλία Πέπε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ