Οι πρατηριούχοι προειδοποιούν: Με «ημερομηνία λήξης» και άλλες εταιρείες πετρελαιοειδών στην αγορά - iefimerida.gr

Οι πρατηριούχοι προειδοποιούν: Με «ημερομηνία λήξης» και άλλες εταιρείες πετρελαιοειδών στην αγορά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά πετρελαιοειδών θα ακολούθησουν και άλλες έντιμες επιχειρήσεις την τύχη της Jetoil σύμφωνα με τους πρατηριούχους υγρών καυσίμων.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) εφκράζει τα συλληπητήρια της στην οικογένεια του Κυριάκου Μαμιδάκη και τους εργαζόμενους στην εταιρία και σημειώνει ότι η υπερφορολόγηση των καυσίμων και η πτώση της κατανάλωσης, καθώς και η παράνομη διακίνηση καυσίμων έχουν φέρει σε δεινή τόσο τους πρατηριούχους όσο και άλλες εταιρίες, που έχουν πλέον ημερομηνία λήξης.

Ειδικότερα, σημειώνεται:

«Σύσσωμο το Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων εκφράζει θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του Κυριάκου Μαμιδάκη για τον τραγικό θάνατο του,

Επίσης το Δ.Σ εκφράζει την συμπάθεια του στους εργαζόμενους της JET OIL, για το εργασιακό τους μέλλον, λόγω της δεινής οικονομικής θέσης της εταιρείας, ανάλογες μ’ αυτές που βιώνουν και άλλες Εταιρείες Εμπορίας, αλλά και χιλιάδες Πρατηριούχοι, αποτέλεσμα των οποίων είναι η πτώση των πωλήσεων από την υψηλή φορολόγηση, η ανεξέλεγκτη λειτουργία του Ανταγωνισμού από την ταχέως εξελισσόμενη Καθετοποίηση της Αγοράς Πετρελαιοειδών και η ανεξέλεγκτη λειτουργία της Παράνομης Διακίνησης Καυσίμων, τα τελευταία 20 χρόνια.

Κάτω από τις παραπάνω συνθήκες, όλες οι έντιμες και σύννομες επιχειρήσεις εμπορίας πετρελαιοειδών (χονδρικής – λιανικής), έχουν πλέον ημερομηνία λήξης.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΠΕΚ jetoil αγορά πετρελαιοειδών
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ