Και άλλη ρατσίστρια που βρίζει αισχρά στο λονδρέζικο μετρό [βίντεο] - iefimerida.gr

Και άλλη ρατσίστρια που βρίζει αισχρά στο λονδρέζικο μετρό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πρόλαβε να κοπάσει ο σάλος στην Μεγάλη Βρετανία με την 34χρονη ρατσίστρια Έμα Γουέστ που ακούγεται σε βίντεο να βρίζει αισχρά αλλοδαπούς στο λονδρέζικο μετρό και ένα νέο βίντεο έκανε την εμφάνισή του στο Youtube με μια άλλη ρατσίστρια.

Και ενώ οι αρχές της Αγγλίας άσκησαν δίωξη κατά της Έμα Γουέστ για ρατσιστικά σχόλια και η ίδια δηλώνει πως κινδυνεύει η ζωή της και πως κρύβεται γιατί δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα και βανδαλισμούς στο σπίτι της, μια άλλη Βρετανίδα ακούγεται σε ένα άλλο βίντεο να βρίζει εξίσου αισχρά αλλοδαπούς επιβάτες σε τρένο.

Στο νέο βίντεο η γυναίκα ακούγεται να λέει σε αλλοδαπούς επιβάτες που μιλούν στην γλώσσα τους «Σταματήστε να μιλάτε στην γαμ...νη γλώσσα σας. Τώρα είστε στη χώρα μου». Η ταυτότητα της γυναίκας που εμφανίζεται στο νέο βίντεο παραμένει άγνωστη, αλλά έχει ξεκινήσει σχετική έρευνα από τις βρετανικές αρχές για τον εντοπισμό της

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ