Ο Κόρμπιν πήρε το λεωφορείο για να πάει σπίτι του και προκάλεσε σεισμό στα social media [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Κόρμπιν πήρε το λεωφορείο για να πάει σπίτι του και προκάλεσε σεισμό στα social media [εικόνα]

Φωτογραφία: Wikimedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Viral έγινε τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο ο επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος του Ηνωμένου Βασιλείου, Τζέρεμι Κόρμπιν, ο οποίος απαθανατίστηκε σε λεωφορείο της γραμμής ως κοινός... θνητός από ένα χρήστη του Facebook.

Η φωτογραφία ανέβηκε στο Μέσο Κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ του Σαββάτου και έκτοτε μετράει 128.000(!) likes, 5.000 σχόλια, ενώ 46.000 άνθρωποι έχουν κοινοποιήσει το συγκεκριμένο post στο προσωπικό τους προφίλ.

Ο χρήστης Amar Alam, ο οποίος απ' ότι φαίνεται είναι φανατικός υποστηρικτής του Κόρμπιν, έγραψε μεταξύ άλλων:

Μερικές φορές μια φωτογραφία μπορεί να σου δώσει να καταλάβεις πολλά για το χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Αυτός είναι ο επικεφαλής των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, όχι σε μια Ρολς Ρόις ή σε ένα άλλο πολυτελές αυτοκίνητο, αλλά σε ένα λεωφορείο μετά από μια κουραστική ημέρα προεκλογικής εκστρατείας. Έχει το χαμηλότερο μισθό σε σχέση με όλο το κοινοβούλιο και ζει με τις ίδιες αρχές για τις οποίες μιλάει σε αντίθεση με όλους τους άλλους πολιτικούς, συμπεριλαμβανομένων και των 172 που τον πρόδωσαν.

Για την ιστορία, πριν λίγες ημέρες ο Κόρμπιν έχασε με πολύ μεγάλη διαφορά την ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του ως ηγέτη των Εργατικών. Υπέρ της πρότασης μομφής που κατατέθηκε ψήφισαν 172 βουλευτές, κατά 40 βουλευτές, ενώ υπήρξαν και 4 άκυρες ψήφοι και 14 απουσίες.

Ο ίδιος λίγο αργότερα είχε δηλώσει: «Είμαι ο δημοκρατικά εκλεγμένος αρχηγός του κόμματος μας από το 60% των μελών και των υποστηρικτών μας... μόλις πριν 9 μήνες» και πρόσθεσε «η σημερινή ψήφος των βουλευτών δεν έχει καμία νομιμοποίηση... είμαστε ένα δημοκρατικό κόμμα με ένα ξεκάθαρο καταστατικό».

Δείτε τη φωτογραφία:

Ο Κόρμπιν πήρε το λεωφορείο για να πάει σπίτι του και προκάλεσε σεισμό στα social media [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζέρεμι Κόρμπιν Facebook viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ