Ξεκινά η προσπάθεια πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Κόντρα στο Ιράν η Εθνική μπάσκετ - iefimerida.gr

Ξεκινά η προσπάθεια πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Κόντρα στο Ιράν η Εθνική μπάσκετ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την προσπάθειά της για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες ξεκινά απόψε η Εθνική ομάδα μπάσκετ, η οποία αντιμετωπίζει στο Τορίνο την εθνική ομάδα του Ιράν (19:00, ΕΡΤ2, OTE Sport 4).

Κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ στην ιστορία της, καλείται να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, η Εθνική ομάδα μπάσκετ.

Το συγκρότημα του Φώτη Κατσικάρη, μετά από τη μίνι προετοιμασία και έχοντας τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας στο τουρνουά, θα προσπαθήσει να μπει με το δεξί στη διοργάνωση απέναντι στην 3η ομάδα της Ασίας, η οποία μετά το 2008 αναζητεί την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες για μια ακόμη φορά.

Παρά τις σημαντικές απουσίες των Σπανούλη, Ζήση, Πρίντεζη, Παπανικολάου και Σλούκα, υπάρχει η αισιοδοξία πως η Εθνική θα καταφέρει να πάρει το ένα εισιτήριο και θα είναι έτοιμη όταν θα κληθεί λογικά απέναντι στην Κροατία ή την Ιταλία για την πρόκριση.

Το Μεξικό έχει ρεπό από τον όμιλο της Εθνικής μας ενώ στο άλλο γκρουπ, η Ιταλία θα αντιμετωπίσει την Τυνησία, με τους Κροάτες να έχουν ρεπό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ