Αλλη μια γυμνή αποκάλυψη στο X Factor -Ο Ιαν Στρατής κατέβασε το παντελόνι του [βίντεο] - iefimerida.gr

Αλλη μια γυμνή αποκάλυψη στο X Factor -Ο Ιαν Στρατής κατέβασε το παντελόνι του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν ήταν μόνο η Νωαίνα που κατέβασε το παντελόνι της και πλάσαρε τα γυμνά της οπίσθια στην εκπομπή X Factor. Το παράδειγμα της ακολούθησε και ο Ιαν Στρατής που ξεγυμνώθηκε προκαλώντας τις αντιδράσεις και τις απειλές της παραγωγής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Reallife, η κίνηση του Ίαν Στρατή να κατεβάσει το παντελόνι του μπροστά στις κάμερες δεν προκάλεσε την αντίδραση μόνο της Ευαγγελίας Αραβανή η οποία παρακολουθούσε αμήχανη τις εξελίξεις, αλλά και την οργή στελεχών της παραγωγής. Αμέσως μετά το περιστατικό ο παραγωγός του X Factor, Βαγγέλης Νυδριώτης, οργισμένος κινήθηκε κατά του παίκτη φωνάζοντας «Θα σε πετάξω έξω από το παιχνίδι»!

Ο παραγωγός θεώρησε ότι με τη συμπεριφορά του ο Ίαν εξέθεσε όλους όσοι εργάζονται στο talent show. Μετά από παρέμβαση τρίτων τα χειρότερα αποφεύχθηκαν και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ X Factror Νωαίνα Ίαν Στρατής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ