Μίλαν και Τζένοα για Κασάμι - iefimerida.gr

Μίλαν και Τζένοα για Κασάμι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι φέρονται να έχουν εκδηλώσει η Τζένοα και η Μίλαν, σύμφωνα με όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες σε Ελλάδα και Ιταλία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Μιλανέζοι έκαναν κρούση στον μάνατζερ του Ελβετού χαφ, ενώ έχει ενημερωθεί σχετικά και ο Ολυμπιακός για το ενδιαφέρον των «ροσονέρι».

Μάλιστα, είναι πιθανό το ενδεχόμενο ο διεθνής άσος να αποκτηθεί φέτος από τη Μίλαν και να παραχωρηθεί ως δανεικός σε άλλη ιταλική ομάδα, ώστε να μπορέσει να μάθει καλύτερα το ιταλικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την Τζένοα, από τη στιγμή που θα φύγει ο Βενεζουελάνος Τόμας Ρίνκον ο Κασάμι δείχνει να είναι ψηλά στη λίστα των «rossoblu».

Στη γειτονική χώρα υποστηρίζουν πως οι Γενοβέζοι έχουν ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με την πλευρά των Πειραιωτών και τη μεταγραφή να φτάνει στα 5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κασάμι Ολυμπιακός Ιταλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ