Η παράξενη φιλία ενός ελαφιού με μια...γαλοπούλα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η παράξενη φιλία ενός ελαφιού με μια...γαλοπούλα [εικόνες]

Αγγλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τίνσελ και ο Μπραμπλ εδώ και 9 μήνες είναι αχώριστοι φίλοι και κάνουν τα πάντα μαζί. Η φιλία τους είναι τόσο στενή που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας. Ίσως βέβαια βοήθησε και το γεγονός ότι η Τίνσελ είναι γαλοπούλα και ο Μπραμπλ ελάφι.

Η Τίνσελ ακολουθεί τον Μπραμπλ παντού στο άσυλο ζώων όπου ζουν και οι δύο, κρώζει και κουνάει απειλητικά τα φτερά της όποτε κάποιος τον πλησιάζει και τον ακουμπάει με το ράμφος της στο λαιμό κάθε βράδυ πριν πέσουν για ύπνο στον αχυρώνα τους.

Η γαλοπούλα έφτασε στο άσυλο πριν από 9 μήνες, όταν βρέθηκε σε δρόμο της Αγγλίας ημιθανής, καθώς την είχε πατήσει φορτηγό. Όλοι περίμεναν ότι δεν θα επιζήσει, ωστόσο διέψευσε τα προγνωστικά, με τη φιλία του Μπραμπλ να έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάρρωσή της, όπως δήλωσε στην εφημερίδα Daily Mail ο ιδιοκτήτης του ασύλου.





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ