Προγνωστικά για το στοίχημα στο Euro 2016 - iefimerida.gr

Προγνωστικά για το στοίχημα στο Euro 2016

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «παζλ» των ημιτελικών του Euro 2016. συμπληρώνεται σιγά – σιγά.

Ήδη γνωρίζουμε το πρώτο «ζευγάρι» το οποίο είναι το Πορτογαλία – Ουαλία, με τους Βρετανούς να παίρνουν χθες (01/07) μία εκπληκτική πρόκριση απέναντι στο Βέλγιο, του οποίου επικράτησαν 3-1. Σήμερα, Σάββατο (02/07) στο... μενού υπάρχει το τεράστιο ντέρμπι ανάμεσα στη Γερμανία και την Ιταλία, μία μονομαχία που δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κανείς ότι θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελούσε τον τελικό της διοργάνωσης. Πριν περάσουμε στην ανάλυση του αγώνα, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις Μεταγραφές Superleague.

Τα «πάντσερ» είχαν στα… σχοινιά τη Σλοβακία την περασμένη Κυριακή, προηγήθηκαν μόλις στο 8’, έχασαν πέναλτι στο 13’ (Εζίλ), στο ημίχρονο είχαν ήδη τελειώσει με την πρόκριση (2-0). Έβγαλαν συνεργασίες και αυτοματισμούς, έδειξαν ότι είναι «φρέσκοι» και έτοιμοι για κάτι καλό σε ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση. Υπενθυμίζεται ότι οι Γερμανοί έχουν φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά στις τελευταίες πέντε μεγάλες διοργανώσεις (Μουντιάλ 2006, Euro 2008, Μουντιάλ 2010, Euro 2012, Μουντιάλ 2014), έπαιξαν δύο τελικούς (2008, 2014), κατέκτησαν έναν. Κρατήστε όμως κάτι σημαντικό: όπου βρήκαν την Ιταλία, το ταξίδι τους τελείωσε! Η ολοκληρωτικά αποθαρρυντική προϊστορία κόντρα στους «ατζούρι» αποτέλεσε το μοναδικό θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες και φάνηκε, μάλιστα, να εκνευρίζει κάποιους εκ των παικτών, όπως τον Τόνι Κρόος: «Γιατί να έχω ιταλικό «τραύμα»; Θα πρέπει να μου το εξηγήσετε. Δεν έχω παίξει τόσες πολλές φορές εναντίον τους και το παρελθόν δε με απασχολεί». Ο Μπόατενγκ πρόσθεσε: «Σίγουρα υπάρχουν χειρότερα πράγματα απ’ το να παίζεις με την Ιταλία». Τα γερμανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι δεν πρόκειται να δούμε αλλαγές στην ενδεκάδα, ειδικά απ’ τη στιγμή που ο Μάριο Γκόμεζ σκόραρε για δεύτερη φορά στο Euro κόντρα στη Σλοβακία.

Μια «χαψιά» έκαναν τους Ισπανούς οι «ατζούρι», από την πλευρά τους, για τους οποίους το τελικό 2-0 είναι παντελώς άδικο. Θα μπορούσε να έχει «καθαρίσει» το ματς από νωρίς η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, στο δεύτερο μέρος χρειάστηκε σε 1-2 στιγμές τον Μπουφόν, στις καθυστερήσεις βρήκε το 2-0 και πήρε αυτό που της άξιζε. Δεν προξένησαν εντύπωση το αδιάκοπο τρέξιμο, η αμυντική προσήλωση, οι κλειστοί χώροι, η αυταπάρνηση και η διάθεση των πάντων να βοηθήσουν, στοιχεία που αποτελούν σήμα κατατεθέν των γειτόνων. Ωστόσο, αυτό που κάνει τους Ιταλούς οπαδούς να αισιοδοξούν είναι η γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, η ταχύτατη μετάβαση απ’ την άμυνα στην επίθεση, τα περιορισμένα λάθη, οι συνεργασίες, το σαφές επιθετικό πλάνο. Προσπάθησε να μεταφέρει άγχος στη Γερμανία ο Κόντε, που επεσήμανε: «Η Γερμανία είναι σίγουρα η καλύτερη ομάδα του τουρνουά και η πιο δύσκολη που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Είναι μια ομάδα που τα έχει όλα. Προσπαθήσαμε να διαβάσουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους, αλλά είμαι βέβαιος ότι το ματς θα είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με εκείνο της Ισπανίας. Θέλω να δω «πείνα» και αποφασιστικότητα απ’ τους παίκτες μου. Σε τέτοια παιχνίδια δεν αρκεί να είσαι καλός, αλλά πρέπει να είσαι καταπληκτικός». Προέκυψε πρόβλημα με τον Ντε Ρόσι, ο οποίος κατάφερε να προπονηθεί χθες, είναι βέβαιο ότι θα «σφίξει τα δόντια», εντούτοις δεν αποκλείεται να καθίσει στον πάγκο. Η δική του πιθανή απουσία, σε συνδυασμό με την τιμωρία του Τιάγκο Μότα, θα φέρουν στην ενδεκάδα τον Στουράρο, στη μοναδική αλλαγή που θα κάνει ο Κόντε σε σχέση με την ομάδα που απέκλεισε τους Ισπανούς.

Προγνωστικό: Σήμερα αναμένεται να παρακολουθήσουμε μία μεγάλη «μάχη» ανάμεσα σε δύο από τις κορυφαίες, διαχρονικά, εθνικές ομάδες του πλανήτη. Η Γερμανία παρουσιάζεται καλύτερη σε κάθε παιχνίδι του τουρνουά, απέναντι στην Ιταλία τα πράγματα δε θα είναι εύκολα, ωστόσο τα «πάντσερ» θεωρούμε ότι θα κατορθώσουν να πετύχουν το στόχο τους, έστω και δύσκολα. Επιλογή, λοιπόν, η νίκη της Γερμανίας, σε απόδοση 2.35. Εναλλακτικά, μπορεί να επιλέξει κανείς το Goal / Goal, καθώς οι δύο ομάδες δείχνουν ικανές να σημειώσουν από ένα τέρμα τουλάχιστον.

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση και το προγνωστικό για το Γερμανία – Ιταλία:

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γερμανία Ιταλία Euro 2016 προγνωστικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ