Σκυλιά – πειραματόζωα βλέπουν το φως του ήλιου για πρώτη φορά [βίντεο] - iefimerida.gr

Σκυλιά – πειραματόζωα βλέπουν το φως του ήλιου για πρώτη φορά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαράντα σκυλάκια ράτσας μπιγκλ, τα οποία γεννήθηκαν και έζησαν όλη τους τη ζωή μέσα σε ένα εργαστήριο, είδαν το φως του ήλιου για πρώτη φορά, χάρη στη φιλοζωική οργάνωση ARME (Animal Rescue Media Education).

Μέλη της οργάνωσης ταξίδεψαν μέχρι την Ισπανία, όπου βρίσκεται φαρμακοβιομηχανία που χρησιμοποιούσε τα σκυλιά ως πειραματόζωα για φαρμακευτικές έρευνες, και τα πήραν στο Λος Άντζελες, με στόχο να δοθούν για υιοθεσία.

Όπως δήλωσε στη Huffington Post ο εκπρόσωπος Τύπου της οργάνωσης, τα σκυλάκια, ηλικίας 4-7 ετών, είχαν ζήσει όλη τους τη ζωή μέσα σε κλουβιά, χωρίς να έχουν έρθει ποτέ σε επαφή το ένα με το άλλο. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι είναι συγκλονιστική η εικόνα ενός ζώου που έχει ζήσει όλη του τη ζωή στην αιχμαλωσία όταν αφήνεται ελεύθερο για πρώτη φορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ