Ο Γιούαν Μακγκρέγκορ ξεφτιλίζει τον Μπόρις Τζόνσον: Αναίσθητο μο@@@@@@ο - iefimerida.gr

Ο Γιούαν Μακγκρέγκορ ξεφτιλίζει τον Μπόρις Τζόνσον: Αναίσθητο μο@@@@@@ο

Φωτογραφία: Instagram @mcgregor_ewan
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα δηλητηριώδες tweet επιτέθηκε στον Μπόρις Τζόνσον ο ηθοποιός Γιούαν Μακγρκέγκορ, μετά την δήλωση παραίτησης του πρώην δημάρχου από την κούρσα διαδοχής της θέσης του επικεφαλής των Συντηρητικών.

«Μπορίς Τζόνσον, εσύ αναίσθητο μο@@@@@@ο μπορείς να ηγηθείς της γελοίας εκστρατείας εξόδου από την ΕΕ. Νίκησες και τώρα τα παρατάς για αφήσεις κάποιον άλλον να ξεκαθαρίσει το χάος», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ο Μπόρις Τζόνσον, που αναμενόταν να αντικαταστήσει το Ντέιβιντ Κάμερον, ανακοίνωσε την παραίτησή λίγες ημέρες με το βρετανικό δημοψήφισμα, εκπλήσσοντας τον πλανήτη και στεναχωρώντας τους υποστηρικτές του.

Η παραίτηση του Τζόνσον ήρθε μετά την προδοσία του μέχρι πρότινος πιστού του Μάικλ Γκόουβ, ο οποίος έθεσε υποψηφιότητα για αρχηγός των Συντηρητικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ