Οι φίλοι είναι η οικογένειά μας -7 λόγοι που θα είστε για πάντα μαζί [εικόνες]

Πολύ πιθανόν να καθόσασταν στο ίδιο θρανίο, να βρισκόσασταν στο πάρκο μετά το σχολείο ή να κοιμόσασταν στο σπίτι του άλλου τα σαββατοκύριακα.

Ή μπορεί και τίποτα από αυτά. Απλά να κάνατε παρέα στο δημοτικό, στο γυμνάσιο και να δέσατε αργότερα. Να γίνατε αχώριστοι. Να είστε πια οικογένεια.

Αυτοί είναι οι παιδικοί σου φίλοι. Οι άνθρωποι που σου δίνουν συμβουλές, που σε στηρίζουν ακόμα και αν κάνεις τα χειρότερα λάθη, εκείνοι που πανηγύρισαν, όταν έπιασες την πρώτη σου δουλειά, εκείνοι που έβγαιναν μαζί σου, όταν χώρισες

Για 7 λόγους αυτοί οι δύο, τρεις, πέντε άνθρωποι, θα είναι για πάντα στο πλευρό σου.

  • Σε ξέρουν καλύτερα απ' όλους. Ξέρουν κάθε σου κίνηση, πριν καν τη σκεφτείς. Ορισμένες φορές σε κοιτάνε και σου λένε «Πες το», την ώρα που εσύ δεν είσαι σίγουρος ό,τι θες να τους το πεις.
  • Αισθάνεστε αμήχανα την ίδια στιγμή. Είναι τότε που κοιτιέστε με την άκρη του ματιού σας και σκέφτεστε «τι έγινε τώρα;».

Giphy

  • Στις πιο αστείες στιγμές σου είστε όλοι μαζί. Στις διακοπές που σας χάλασε το αυτοκίνητο και καταλήξατε μεθυσμένοι/ες να κάθεστε στο παγκάκι. Ναι, όταν είστε μαζί, είστε σαν μαγνήτης, που τραβάτε τις αστείες καταστάσεις και μετά τα αναπολείτε και συνεχίζετε να γελάτε. Σίγουρα θα τα λέτε και όταν γεράσετε, ανάμεσα στον ελληνικό καφέ και το καθημερινό απογευματινό σίριαλ.
  • Είναι εκεί, όταν τους χρειάζεσαι. Ο,τι ώρα και να ναι. Παρατάνε τους πάντες και τα πάντα, για να είναι εκεί δίπλα σου, φέρνοντας ποπ κορν και κρασί.
  • Δεν θα ήσουν ο ίδιος/α χωρίς αυτούς. Καλώς ή κακώς σε βοήθησαν να είσαι αυτός/ή που είσαι σήμερα. Σε έκαναν να λυθείς, να ανοιχτείς, να σε έκαναν πιο προσιτό ή και πιο αστείο.

Giphy

  • Εχεις πάντα ένα δεύτερο σπίτι. Αν για κάποιο λόγο βρεθείς χωρίς στέγη, ξέρεις πως αυτοί θα σου έχουν έναν καναπέ έτοιμο να σε φιλοξενήσει.
  • Σε θέλουν όπως είσαι. Με τα καλά και τα στραβά σου. Με τις ιδιαιτερότητες σου, τις οποίες αγαπούν περισσότερο από τα θετικά σου.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι σου, η οικογένεια που επέλεξες και ελπίζεις να είναι για πάντα δίπλα σου στα καλά και τα κακά.

Giphy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φίλοι φιλία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ