Κριστιάνο Ρονάλντο: Πλέον είναι όλα... πιθανά - iefimerida.gr

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πλέον είναι όλα... πιθανά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ικανή να φτάσει μέχρι και την κατάκτηση του φετινού EURO 2016 θεωρεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο την Πορτογαλία, όπως δήλωσε μετά την πρόκριση επί της Πολωνίας στα πέναλτι χθες βράδυ.

«Ο στόχος μας ήταν η πρόκριση. Ίσως κανείς να μην περίμενε πως θα φτάναμε στα ημιτελικά, αλλά είμαστε ήδη εκεί. Η Πολωνία είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς παίξαμε καλύτερα και προκριθήκαμε δίκαια. Η ομάδα μας πάλεψε πολύ και έπαιξε σωστά. Πλέον είμαστε στην τετράδα και όλα είναι πιθανά. Δεν ξέρω ποιον θα αντιμετωπίσουμε. Τόσο η Ουαλία όσο και το Βέλγιο έχουν κάνει καλό τουρνουά και σε κάθε περίπτωση θα έχουμε δύσκολο έργο», τόνισε ο σταρ της ομάδας του Φερνάντο Σάντος.

Όσο για τη δική του αφλογιστία, είπε: «Πάντα προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα, όπως μπορώ. Δεν κατάφερα να σκοράρω, αλλά το έκανε ο Ρενάτο και του αξίζουν συγχαρητήρια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κριστιάνο Ρονάλντο πορτογαλία Euro 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ