Επίθεση έξω από την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη [βίντεο] - iefimerida.gr

Επίθεση έξω από την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρόμο στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης προκάλεσε ένοπλος με καραμπίνα τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους, μεταξύ αυτών και ένα τουρίστα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πλατεία Σουλτάναχμετ, που βρίσκεται ανάμεσα στην Αγία Σοφία και το Μπλε Τζαμί και αποτελεί τον πλεόν τουριστικό κόμβο της Πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που φώναζε θρησκευτικά συνθήματα του Ισλάμ, άρχισε να πυροβολεί με την καραμπίνα του, σε περαστικούς και πολλούς τουρίστες. Το αποτέλεσμα ήταν τα πυρά να τραυματιστούν ένα τουρίστα, ένα αστυνομικό και ένα άνδρα της στρατιωτικής χωροφυλακής.

Oι δυναμεις ασφαλείας προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα, ενώ πυροβολισμοί έπεσαν ακόμη και μέσα στο ανάκτορο Τοπκαπί. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο μακελάρης σκοτώθηκε απο τα πυρά των αστυνομικών, ενώ ανεπίσημες πηγές εκφράζουν υποψίες πως ο δράστης είχε καταγωγή απο τη Λιβύη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ