Καβγάς στη Βουλή -Βρούτσης σε Πολάκη: Εσύ είσαι υπουργός και δεν σου επιτρέπω να με διακόπτεις - iefimerida.gr

Καβγάς στη Βουλή -Βρούτσης σε Πολάκη: Εσύ είσαι υπουργός και δεν σου επιτρέπω να με διακόπτεις

Φωτογραφία: Eurokinissi/Αλέξανδρος Ζωντανός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληροί χαρακτηρισμοί ακούστηκαν στη Βουλή ανάμεσα στον Γιάννη Βρούτση και τον Παύλο Πολάκη.

«Είστε η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από το χώρο της Υγείας γιατί ουσιαστικά κατέρρευσε η δημόσια υγεία στα χέρια σας. Ίσως δεν το ξέρετε γιατί δεν πάτε στα νοσοκομεία, πηγαίνατε προεκλογικά με τους συνδικαλιστές, τους οποίους τώρα ούτε να τους βλέπετε δεν θέλετε» δήλωσε αρχικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, απευθυνόμενος στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας και συνέχισε:

«Εσύ είσαι υπουργός και δεν σου επιτρέπω να με διακόπτεις. Και να μην νευριάζεις να χαμηλώσεις τους τόνους. Εμπαίξατε και κοροϊδέψατε τον κόσμο. Αντί να πείτε ένα δημόσιο ευχαριστώ για αυτό τον κόσμο της υγείας, τον κοροϊδεύετε, τον προκαλείτε και του κουνάτε το δάχτυλο» κατέληξε ο κ. Βρούτσης απευθυνόμενος αυτή τη φορά συγκεκριμένα προς τον Παύλο Πολάκη.

Ο υπουργός Υγείας, αμέσως μετά την ομιλία του Γιάννη Βρούτση, θέλησε να παρέμβει και να απαντήσει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτά είναι ψέματα».

Τότε το λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Τάσος Κουράκης, ο οποίος σε ρόλο διαιτητή, ζήτησε από τον κ. Πολλάκη να χαμηλώσει τους τόνους.

«Κύριε Πολάκη, σας παρακαλώ πολύ, να διευκολύνετε την διαδικασία. Να ηρεμήσουμε λίγο. Κύριε υπουργέ, συγγνώμη, αλλά δεν γίνεται έτσι».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ