Βραβεύτηκε στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας η Βικτόρια Μπέκαμ - iefimerida.gr

Βραβεύτηκε στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας η Βικτόρια Μπέκαμ

Βρετανικά Βραβεία Μόδας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βραβείο Designer Brand Of The Year απέσπασε η Βικτόρια Μπέκαμ στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας που απονεμήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Savoy Hotel του Λονδίνου.

Η 37χρονη σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ κατάφερε να ξεπεράσει πολλά διάσημα brands, όπως αυτό του Tom Ford, της Burberry και της Stella McCartney.

«Νικήσαμε! Ευχαριστώ ολόψυχα την ομάδα της σειράς ρούχων Victoria Beckham! Designer Brand of the Year στα British Fashion Αwards! Φιλιά VB», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμός της στο Twitter η Βικτώρια, λίγο μετά τη βράβευσή της.

Το βραβείο για τις καλύτερες εμφανίσεις στο «Κόκκινο Χαλί» απονεμήθηκε στη Stella McCartney, ενώ σχεδιάστρια μόδας της χρονιάς αναδείχθηκε η Sarah Burton, η οποία δημιούργησε το νυφικό της Κάθριν Μίντλετον.

Στα βραβεία υπήρχε και ελληνική παρουσία, καθώς η σχεδιάστρια Mary Katrantzou τιμήθηκε με το βραβείο Καλύτερης Ανερχόμενης Σχεδιάστριας έτοιμων ενδυμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ