Συνδυάζουν Heavy metal, Ικαριώτικα, Ποντιακά και Μπαχ -Οι String Demons συστήνονται στο iefimerida.gr - iefimerida.gr

Συνδυάζουν Heavy metal, Ικαριώτικα, Ποντιακά και Μπαχ -Οι String Demons συστήνονται στο iefimerida.gr

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη αποτελούν το δαιμονικό ντουέτο εγχόρδων που σε κάθε του εμφάνιση ξεσηκώνει το κοινό.

Μουσικοί με απίστευτο συγχρονισμό μεταξύ τους, με φαντασία στις διασκευές και μείξεις ετερόκλητων τραγουδιών αλλά και δικές τους συνθέσεις που χαρακτηρίζονται από την διακριτή τους ταυτότητα και το προσωπικό τους στίγμα.
Συνδυάζουν άψογα τα Heavy Metal με την Παραδοσιακή και Κλασσική μουσική.

Μετά απο αλλεπάλληλα sold out στις live εμφανίσεις τους, μόλις κυκλοφόρησε ο δεύτερος δίσκος τους με τίτλο «Fear of the Bach» που περιέχει επιθετικά Ικαριώτικα Δοξάρια, Iron Maiden, Bach και ροκ.
Στο άλμπουμ βρίσκουμε και ολοκαίνουργια δικά τους κομμάτια με θεατράλε διάθεση, διονυσιακά κρουστά και ευφάνταστα έγχορδα.

«Κλειστήκαμε στο υπόγειο του σπιτιού μας, με τον ‘’επιστήμονα των υπολογιστών’’ και συνεργάτη μας Δημήτριο Ντούλια και ηχογραφήσαμε τον καινούργιο μας διπλό δίσκο. Αυτός ο δίσκος κλείνει μέσα του ό, τι υπάρχει μέσα στο κεφάλι μας, όλη την αισθητική μας σε σχέση με τη μουσική, συνδυασμούς πολλών διαφορετικών ειδών μουσικής που έχουν… εκρηκτικά αποτελέσματα» λένε για τον νέο τους δίσκο στο iefimerida. «Όλα, βέβαια, δοσμένα με τον τρόπο της μπάντας μας, με το τσέλο και το βιολί, τα έγχορδα μας δηλαδή, υποστηριζόμενα από διονυσιακά κρουστά, αλλά και εισαγωγές με πρόζες και φωνητικά».

Ένα «Συμφωνικό πανηγύρι» χαρακτηρίζουν τον δίσκο τους οι String Demons. «Φτιάχνουμε μουσική στηριζόμενοι πάντα στους αγαπημένους μας μουσικούς πυλώνες, τη Heavy Metal, την κλασική και την ελληνική παραδοσιακή. Ένα μουσικό παζλ που έχουμε φτιάξει, ενώνοντας τα πιο γνωστά ίσως κομμάτια του θρυλικού συνθέτη J.S.Bach με έναν ιδιαίτερο stringdemonικό τρόπο και με μία πιο rock ματιά, μέχρι τη διασκευή μας πάνω στο «Fear of the Dark» των Iron Maiden και από τα «Ικαριώτικα Δοξάρια», κομμάτι βασισμένο στον αγαπημένο ικαριώτικο χορό, μέχρι τις ολοκληρωτικά δικές μας συνθέσεις, όπως το «Ποντιακό Casino», διασκευές, συνθέσεις και remix».
Ανάμεσα στα κομμάτια τους υπάρχουν και πρόζες που συνδυάζουν άψογα τους Queen με τον Βαμβακάρη, τον Bach με τους Iron Maiden, τον Vivaldi με τα παραδοσιακά Καγκέλια, την παράδοση με τη rock και την κλασική. «Είναι φανταστικό, το πως αντιδρούν στο εξωτερικό με τους συνδυασμούς μας», λένε.

Συνδυάζουν Heavy metal, Ικαριώτικα, Ποντιακά και Μπαχ -Οι String Demons συστήνονται στο iefimerida.gr   | iefimerida.gr 0

Οι String Demons εμφανίζονται στις 13 Ιουλίου στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι

Τα δύο αδέλφια έχουν στις αποσκευές τους διπλώματα με άριστα παμψηφεί, παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, στο Ηρώδειο, σε πολλά μέρη ανά την Ελλάδα και στο εξωτερικό, εκεί όπου μαγεύει η ιδιαίτερη αυτή σύμπραξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ String Demons λύρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ