Μουζουράκης: Παραλίγο να πάθω ανακοπή καρδιάς πριν από λίγες ημέρες - iefimerida.gr

Μουζουράκης: Παραλίγο να πάθω ανακοπή καρδιάς πριν από λίγες ημέρες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το άγχος που λίγο έλειψε να του προκαλέσει καρδιακή ανακοπή, όπως ο ίδιος είπε, μίλησε ο Πάνος Μουζουράκης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν», ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για μια περιπέτεια υγείας που είχε και που σύμφωνα με τον ίδιο λίγο έλειψε να του κοστίσει την ίδια του τη ζωή.

«Αυτό τον καιρό περνάω τις ασπρόμαυρες μου, όπου η μια μέρα μπορεί να είναι διαφορετική από την προηγούμενη για κάποιο λόγο. Προσπαθώ να μπω σε δημιουργική κατάσταση και έμπνευση, αλλά πριν μπω σε αυτό με πιάνει μια μελαγχολία, ένας φόβος ότι δεν θα έρθει ποτέ η έμπνευση στη ζωή μου, οπότε, κάνω άλλα πράγματα, δηλαδή συμμάζεψα το σπίτι, πλήρωσα όλους τους λογαριασμούς, τελείωσα όλα τα σίριαλ τα οποία ήθελα να δω, τερμάτισα ένα παιχνίδι στο play station 4. Τελικά, μου ήρθε η έμπνευση ανάμεσα σε μια μπίρα και μια καρδιακή ανακοπή που κόντεψα να πάθω. Δεν ξέρω, ήταν μια σοβαρή ενόχληση στην καρδιά, τα ξημερώματα, την ώρα που προσπαθούσα να φτιάξω το πρόγραμμα για τον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, στις 4 Ιουλίου, μαζί με τη Νατάσα Μποφίλιου και τον Σπύρο Γραμμένο και δεν έβγαινε τίποτα. Εκεί είχα μια ενόχληση και ήρθε η έμπνευση. Είπα: «Πριν πεθάνω ωραίο θα είναι να γράψω κάτι». Έτσι έγραψα ένα, κείμενο για το οποίο είμαι περήφανος. Ήταν ένα χιουμοριστικό κείμενο, με φιλοσοφική αναζήτηση ως περιεχόμενο. Έτσι, αισθάνομαι αισιόδοξος ότι στη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής θα καταφέρω να φτιάξω ένα ωραίο πρόγραμμα με δικά μου τραγούδια, διασκευές και τραγούδια της Νατάσας και του Σπύρου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Στην ερώτηση για το πόσο συχνά ο διάσημος καλλιτέχνης επισκέπτεται το γιατρό, απάντησε: «Δεν νομίζω ότι η ιατρική έχει προχωρήσει τόσο πολύ, ώστε να μπορώ να τους περιγράψω τι συμβαίνει. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι μη μου πουν: «Κύριε Μουζουράκη, έχετε 5... 4, 3, 2, 1, τέλοδ»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ Υγεία συναυλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ