Οι εργαζόμενοι του Αlter κατέλαβαν τις εγκαταστάσεις του σταθμού - iefimerida.gr

Οι εργαζόμενοι του Αlter κατέλαβαν τις εγκαταστάσεις του σταθμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν μεταδίδεται πλέον ούτε το μαγνητοσκοπημένο πρόγραμμα στον τηλεοπτικού σταθμού ΑΛΤΕΡ καθώς οι εργαζόμενοι από τις 8 χθες το βράδυ αποφάσισαν να κάνουν κατάληψη στην ροή και στις εγκαταστάσεις του σταθμού και έτσι στην οθόνη εμφανίζεται μόνο μια κάρτα με τα αιτήματά τους και μεταδίδονται μόνο οι εμπορικές διαφημίσεις του καναλιού.

Την απόφαση αυτή πήραν τα σωματεία των εργαζομένων μετά την ακύρωση του ραντεβού που είχαν με τον διευθύνοντα σύμβουλο του σταθμού κ. Κώστα Γιαννίκο ο οποίος τους μετέθεσε την συνάντηση για την Πέμπτη στις 11 το πρωί στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ.

Οι εκπρόσωποι των Σωματείων ζήτησαν από τον κ. Γιαννίκο μέχρι να γίνει η συνάντηση να μην μεταδίδονται από το κανάλι οι διαφημίσεις των εταιριών του και των εταιριών του μεγαλομετόχου κ. Γιώργου Κουρή, και στην θέση τους να «πέφτει» η κάρτα με τα αιτήματα των εργαζομένων ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα να μεταδίδεται κανονικά, ένα αίτημα που ο κ. Γιαννίκος αρχικά έκανε δεκτό.

Λίγη ώρα μετά την συμφωνία όμως, με εντολή του κ. Γιαννίκου, το κανάλι μετέδωσε ξανά τις διαφημίσεις των 2 μεγαλομετόχων με αποτέλεσμα να εξοργιστούν οι εργαζόμενοι και να προχωρήσουν άμεσα στην κατάληψη της ροής και των εγκαταστάσεων του σταθμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ