H Lady Gaga φωτογραφίζεται ολόγυμνη για το περιοδικό «Vanity Fair»

Η Lady Gaga ταράζει για μια ακόμα φορά τους... άντρες αφού επέλεξε να φωτογραφηθεί γυμνή για το περιοδικό «Vanity Fair» ενώ εξομολογήθηκε γιατί δεν μπορεί να ζήσει την ευτυχία με έναν άνδρα.

«Είμαι ανίκανη να ζήσω την ευτυχία στο πλευρό ενός άντρα. Πιστεύω πως κρύβεται στο να βγαίνω με πραγματικά δημιουργικούς άντρες. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως δεν τους φοβίζει το πορτοφόλι μου αλλά το μυαλό μου», λέει η διάσημη star και εξηγεί: «Όλα αρχίζουν καλά. Όταν είμαι σε αυτές τις σχέσεις, με ανθρώπους που είναι και αυτοί δημιουργικοί ή έστω δημιουργικοί με τον δικό τους προσωπικό τρόπο, υπάρχει μεγάλη έλξη και είναι σαν να ζούμε στα σύννεφα. Και ύστερα με μισούν. Βρίσκεσαι σε ένα φριχτό σημείο όταν αυτός που αγαπάς συνειδητοποιείς ότι σε έχει πείσει πως δεν θα είσαι ποτέ αρκετά καλή για κανέναν».

Η Lady Gaga λέει ότι το πιο περίεργο είναι ότι, αφού χώρισε με μερικούς άνδρες, αυτοί της ζήτησαν να τους παντρευτεί: «Τι ρομαντικό, βρε μαλάκα. Βέβαια, βάλε ένα δαχτυλίδι στο δάκτυλό μου και όλα θα γίνουν καλύτερα. Μπορώ να αγοράσω και μόνη μου ένα κωλοδαχτυλίδι...»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ