Η Πορτογαλία στους «4» του EURO 2016 - Πρόκριση στα πέναλτι [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Πορτογαλία στους «4» του EURO 2016 - Πρόκριση στα πέναλτι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με γκολ του Κουαρέσμα στο τελευταίο πέναλτι η Πορτογαλία κέρδισε με 3-5 στην διαδικασία των πέναλτι την Πολωνία και πέρασε στα ημιτελικά του EURO 2016!

Σε ένα κακό ματς με λίγες φάσεις η Πορτογαλία κέρδισε το... θρίλερ στο «Βελοντρόμ» και συνεχίζει στους «4» του τουρνουά. Το ματς άρχισε όμως άσχημα για τους Πορτογάλους... Η Πολωνία προηγήθηκε στο 2' με τον Λεβαντόφσκι, αλλά στο 33' ο Ρενάτο Σάντσες ισοφάρισε σε 1-1. Μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα και της παράτασης το σκορ δεν άλλαξε. Στα πέναλτι ο Πατρίτσιο απέκρουσε το 4ο πέναλτι της Πολωνίας του Μπλατσικόφσκι και ο Κουαρέσμα στο τελευταίο έκανε το 3-5 και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος για τα ημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Ουαλία - Βέλγιο και ο δρόμος για τον τελικό είναι... ορθάνοιχτος για την παρέα του (μέτριου απόψε) Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τα γκολ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πολωνία πορτογαλία Euro 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ