Η Ροζίτα Σώκου ξαναχτυπά: Η Μελίνα στην Κατοχή τα είχε με συνεργάτη των Γερμανών - iefimerida.gr

Η Ροζίτα Σώκου ξαναχτυπά: Η Μελίνα στην Κατοχή τα είχε με συνεργάτη των Γερμανών

Φωτογραφία NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πολλοστή φορά η Ροζίτα Σώκου καταφέρθηκε εναντίον της Μελίνας Μερκούρη, υποστηρίζοντας ότι στην Κατοχή τα είχε με συνεργάτη των Γερμανών.

Οι αναφορές της δημοσιογράφου σε προσωπικά θέματα της αείμνηστης ηθοποιού και πολιτικού προκάλεσαν αντιδράσεις και φυσικά συζητήθηκαν.

«Εμείς τη Μελίνα… τα ξέραμε όλα της τα κουτσομπολιά. Στα 17 της σηκώθηκε κι έφυγε και πήγε στην Κωνσταντινούπολη με τον Γιώργο Παππά, ο οποίος ήταν και κ…λάγνος!», είπε στην εκπομπή της Αννίτας Πάννια και πρόσθεσε:

«Θέλω να πω, ότι εμένα δεν με απασχολούσε καθόλου κι εγώ τη λάτρεψα όταν έκανε τη Στέλλα παρότι σε όλη την Κατοχή τα είχε με τον πιο φανερό συνεργάτη των Γερμανών, τον Γιαδικιάρογλου, ο οποίος έδωσε σε συνάδελφο δικό μου ένα μπουκάλι λάδι κι εκείνος του έδωσε ένα χρυσό μενταγιόν με αλυσίδα και το φορούσε η Μελίνα και καμάρωνε»!

Μάλιστα, όταν η Αννίτα Πάνια της είπε πως θα προκαλέσει αντιδράσεις με τα λεγόμενά της δήλωσε:

«Να τις προκαλέσω! Ποιον έχω να φοβηθώ;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ροζίτα Σώκου Μελίνα Μερκούρη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ