ΣΥΡΙΖΑ για τον εκλογικό νόμο: Η στάση της ΝΔ φανερώνει την άποψή της για τη δημοκρατία - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ για τον εκλογικό νόμο: Η στάση της ΝΔ φανερώνει την άποψή της για τη δημοκρατία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η στάση της ΝΔ απέναντι στον εκλογικό νόμο φανερώνει την άποψή της για τη δημοκρατία και την αποτύπωση της λαϊκής βούλησης» αναφέρει απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ «στον κ. Κουμουτσάκο σχετικά με τις δηλώσεις του για τον εκλογικό νόμο».

«Φαίνεται ότι οι θεμελιωτές του πελατειακού κράτους των ημετέρων και των βαφτιστηριών, του δικομματικού καρτέλ εξουσίας, οι εχθροί της κοινωνικής λογοδοσίας, φοβούνται τις θεσμικές αλλαγές στην κατεύθυνση του εκδημοκρατισμού των θεσμών, της δημόσιας διοίκησης και του κράτους. Δεν θα τους περάσει, ούτε στην περίπτωση του εκλογικού νόμου.

Πέρα από τα ζητήματα δημοκρατίας, βέβαια, η στάση της ΝΔ δείχνει και κάτι άλλο: πόσο αισιόδοξος είναι ο κ. Μητσοτάκης για την επίδοση του κόμματός του στις επόμενες εκλογές. Αλλά ως προς αυτό, του συνιστούμε υπομονή. Θα έχει χρόνο μέχρι το 2019 να προσπαθήσει για κάτι καλύτερο. Όσο για τα περί Χρυσής Αυγής, δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να απαντήσουμε στους μέχρι πρότινος ομοϊδεάτες του κ. Μπαλτάκου και του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη» καταλήγει η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ εκλογικός νόμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ