Tι λέει ο Μπράντλεϊ από το Χ Factor για τις ολόγυμνες φωτογραφίες του στο Instagram [εικόνες] - iefimerida.gr

Tι λέει ο Μπράντλεϊ από το Χ Factor για τις ολόγυμνες φωτογραφίες του στο Instagram [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Instagram/bradleywhitedale
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Νωαίνα να απασχολεί από τους παίκτες του X Factor τη δημοσιότητα τελευταία, λόγω της κίνησής της να δείξει τα οπίσθιά της στην τηλεόραση, ωστόσο και ένας άλλος συμπαίκτης της έχει προκαλέσει σχόλια με την επιλογή του να ποστάρει στο παρελθόν γυμνές φωτογραφίες του στο Instagram.

Ο λόγος για τον Μπράντλεϊ, τον έναν από τους δύο τραγουδιστές του συγκροτήματος Stereo Soul.

Ο Μπράντλεϊ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγγλία και θεωρείται φαβορί για την πρώτη θέση του μουσικού διαγωνισμού. Εχει σπουδάσει αγγλική φιλολογία, ενώ παράλληλα εργάζεται ως καθηγητής. Μάλιστα, έχει συμμετάσχει και στο βρετανικό X Factor.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Stereo Soul παραχώρησε συνέντευξη στο «Down Town», μαζί με τον Πάνο Πάλλη, επίσης μέλος του συγκροτήματος, και δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τις φωτογραφίες αυτές.

«Όταν εκτίθεσαι, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τα gossip που θα ακολουθήσουν. Ο κόσμος θα πει ό,τι θέλει να πει. Ο Πάνος και εγώ επικεντρωνόμαστε στη μουσική μας, στο τραγούδι και στα show μας. Δεν μίλησα για την προσωπική μου ζωή ή για τη σεξουαλικότητά μου. Αλλά είναι λογικό να κοιτούν τις σελίδες σου στα social media και να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα. Εμείς κάνουμε μόνο focus στη μουσική μας και γι’ αυτό πρέπει να μιλήσουμε», ήταν η απάντηση του Μπράντλεϊ.


Πηγή φωτογραφιών: Instagram/bradleywhitedale

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τραγουδιστής διαγωνισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ