Δεν θα πληρωθούν αύριο δημοσιογράφοι και τεχνικοί στο STAR - iefimerida.gr

Δεν θα πληρωθούν αύριο δημοσιογράφοι και τεχνικοί στο STAR

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το απόγευμα τους εργαζόμενους στο STAR καθώς πληροφορήθηκαν ότι για πρώτη φορα μετά απο πολλά χρόνια λειτουργίας του σταθμού, η μισθοδοσία τους δεν θα γίνει αυριο, 30 του μηνός, αλλα από την επόμενη εβδομάδα και μάλιστα σε...δόσεις.

Οπως τους ενημέρωσαν την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν να καταβάλονται οι μισθοί σε όσους δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς παίρνουν μέχρι 1200 ευρώ και θα ακολουθήσουν ως το τέλος της εβδομάδας όσοι έχουν μισθό μέχρι 1700-1800 ευρώ.

Για τους υπόλοιπους οι πληρωμές θα ξεκινήσουν μετά τις 12 Νοεμβρίου και αγνωστο πότε θα ολοκληρωθούν. Ο λόγος αυτης της καθυστέρησης είναι , σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυσκολίες να ρευστοποιηθούν επιταγές από διαφημιστικές εταιρίες. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος αυτης της καθυστέρησης ειναι να διευκολυνθουν απολύσεις προκειμένου να μειωθεί το μισθολογικό κόστος της επιχείρησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ