Η Κέιτ έχει ανταγωνισμό -Η κόρη της βασίλισσας Ράνιας είναι το νέο fashion icon [εικόνες]

Έχει μία από τις πιο στιλάτες γαλαζοαίματες μητέρες του κόσμου. Η πριγκίπισσα Ιμάν και κόρη της βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίας είναι όμορφη, στιλάτη, έξυπνη και προσεχώς fashion icon.

Ακολουθώντας τις στιλιστικές επιλογές της μητέρας της, η 19χρονη πριγκίπισσα ξεκίνησε τις δημόσιες εμφανίσεις της, με όλους να κάνουν λόγο για την πιο σικάτη νέα του βασιλείου.

Το στιλ της μοιάζει πολύ με αυτό της μητέρα της (αλλά στην πιο μοντέρνα εκδοχή του), με την Ιμάν να κάνει μετρημένες, αλλά προσεγμένες εμφανίσεις, χωρίς υπερβολές.

Η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου του Georgetown προτιμά για τις καθημερινές της εξόδους ένα τζιν παντελόνι, το οποίο συνδυάζει με λευκά μπλουζάκια ή τις ψηλόμεσες φούστες και τα tailor made σακάκια, παραδίδοντας έτσι μαθήματα στιλ σε όλες τις νέες που την παρακολουθούν.

Μεγάλη της αδυναμία είναι οι τσάντες από διάσημους οίκους, ενώ στις επίσημες εκδηλώσεις ντύνεται ασορτί με τη μητέρα της, επιλέγοντας τις ίδιες αποχρώσεις στα ρούχα.

Αφήνοντας πάντα τα μαλλιά της σπαστά και επιλέγοντας ένα φυσικό βάψιμο, η Ιμάν σπουδάζει Ιστορία στην Ουάσινγκτον, αλλά όταν επιστρέφει στην πατρίδα της, κρατάει χαμηλούς τόνους, επιλέγοντας να εμφανίζεται μόνο με την μητέρα της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές της Βασίλισσας Ράνιας και δεν αποχωρίζεται τα ψηλοτάκουνά της και μερικά μίνιμαλ κοσμήματα σε κάθε της έξοδο. Γιατί, ως γνωστόν, μία μητέρα έχει πάντα δίκιο...

Φωτογραφίες: queenrania, Instagram/ Shutterstock

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ