Η Κέιτ Μος μεγάλωσε δραματικά -Δείτε την με τα εσώρουχα στη Βενετία [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κέιτ Μος μεγάλωσε δραματικά -Δείτε την με τα εσώρουχα στη Βενετία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να είναι μόνο 42 ετών και να υπήρξε μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της μόδας τα περασμένα χρόνια, ωστόσο η Κέιτ Μος δείχνει να έχει χάσει πραγματικά τη φόρμα της.

Οι παπαράτσι, που την ακολουθούν παντού, τη «συνέλαβαν» σε ρομαντικό ταξιδάκι στη Βενετία με τον αγαπημένο της κόμη Nikolai von Bismarck. Το 42χρονο μοντέλο εθεάθη στην παραλία με άνιμαλ πριντ μπικίνι, ενώ την ίδια ώρα δεν σταμάτησε να βγάζει σέλφι από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου της φορώντας το σουτιέν της.

Η Κέιτ Μος μεγάλωσε δραματικά -Δείτε την με τα εσώρουχα στη Βενετία [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Κέιτ Μος μεγάλωσε δραματικά -Δείτε την με τα εσώρουχα στη Βενετία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με χαλαρή διάθεση, το σούπερ μόντελ πόζαρε στον φακό της με τα εσώρουχά της και έδειξε να απολαμβάνει μια ηλιόλουστη μέρα.

Η Κέιτ Μος μεγάλωσε δραματικά -Δείτε την με τα εσώρουχα στη Βενετία [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η Κέιτ Μος μεγάλωσε δραματικά -Δείτε την με τα εσώρουχα στη Βενετία [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η Κέιτ και ο 29χρονος σύντροφός της έκαναν το μπάνιο τους και δεν έδειξαν να ενοχλούνται από τα φλας των παπαράτσι. Το ζευγάρι είναι μαζί από το περασμένο φθινόπωρο και πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι η Βρετανίδα καλλονή έχει βρει στο πρόσωπό του την ηρεμία που χρειάζοταν.

Ωστόσο, είτε με εσώρουχα, είτε με το μπικίνι της, η «Brindille», όπως αποκαλούν χαϊδευτικά όλα τα ΜΜΕ τη Μος, έδειχνε «βαριά», με επιπλέον κιλά και χωρίς τη σπιρτάδα που είχε στη νεότητά της.

Η Κέιτ Μος μεγάλωσε δραματικά -Δείτε την με τα εσώρουχα στη Βενετία [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Η Κέιτ Μος μεγάλωσε δραματικά -Δείτε την με τα εσώρουχα στη Βενετία [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Η Κέιτ Μος μεγάλωσε δραματικά -Δείτε την με τα εσώρουχα στη Βενετία [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Ο κόμης Νικολάι φον Μπίσμαρκ είναι ο τρισέγγονος του πρώτου καγκελάριου της νέας γερμανικής αυτοκρατορίας Οττο φον Μπίσμαρκ. Είναι 28 ετών και σύμφωνα με το περιοδικό Tatler βρίσκεται ανάμεσα στις 150 προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή. Βαθύπλουτος κληρονόμος των Μπίσμαρκ, σπούδασε φωτογραφία στη σχολή Parsons στο Παρίσι.

Η Κέιτ Μος μεγάλωσε δραματικά -Δείτε την με τα εσώρουχα στη Βενετία [εικόνες] | iefimerida.gr 7


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 28χρονος κόμης Μπίσμαρκ έχει σχέση με διάσημη γυναίκα. Το 2008 είχε σχέση με την πριγκίπισσα Μπεατρίς της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Κέιτ Μίντλετον και τους πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι.

Το 2013 ο ιδιόρρυθμος κόμης πήγε στην Αιθιοπία για ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ και μίλησε στην Daily Telegraph για την εμπειρία του. «Επί τρεις εβδομάδες πλενόμουν στο ποτάμι και κοιμόμουν σε μια μικρή σκηνή που την φύλαγαν μικρά παιδιά με όπλα AK-47 στα χέρια. Για πρωινό έπινα αίμα αγελάδας. Πήρα πολλές φωτογραφίες. Ζωγράφισα μαζί τους, ήπια ούζο μαζί τους, πυροβόλησα μαζί τους... έγινα ένας από αυτούς» δήλωσε.

Η Κέιτ Μος μεγάλωσε δραματικά -Δείτε την με τα εσώρουχα στη Βενετία [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Η Κέιτ Μος μεγάλωσε δραματικά -Δείτε την με τα εσώρουχα στη Βενετία [εικόνες] | iefimerida.gr 9
Η Κέιτ Μος μεγάλωσε δραματικά -Δείτε την με τα εσώρουχα στη Βενετία [εικόνες] | iefimerida.gr 10
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέητ Μος Βενετία κιλά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ