Κέρδισε 1 εκατομμύριο δολάρια στο Λόττο για δεύτερη φορά! - iefimerida.gr

Κέρδισε 1 εκατομμύριο δολάρια στο Λόττο για δεύτερη φορά!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντέλμα Κίνεϊ δεν είναι απλά τυχερός, είναι υπερ-τυχερός αφού μέσα σε διάστημα 3 ετών κατάφερε να κερδίσει δύο φορές το Λόττο.
Ο 51χρονος Κίνεϊ ζει στην Ατλάντα, δεν έχει πλέον την σύζυγό του και μεγαλώνει μόνος του τα τρία ανήλικα παιδιά τους. Ο Κίνεϊ το 2008 κέρδισε το Λόττο στην πολιτεία της Τζόρτζια και απέκτησε μέσα σε μια νύχτα 1 εκατομμύριο δολάρια, όμως όπως ο ίδιος δηλώνει τοποθέτησε σε τραπεζικούς λογαριασμούς το μεγαλύτερο τμήμα των κερδών του για να φροντίσει για τα δίδακτρα κολεγίου των παιδιών του στο μέλλον. Όμως πριν λίγες μέρες ο Κίνεϊ κατάφερε να κερδίσει ξανά το Λόττο και να εξασφαλίσει άλλο ένα εκατομμύριο δολάρια για αυτόν και τα παιδιά του.
Ο ίδιος δήλωσε ότι αγόρασε το τυχερό δελτίο την ώρα που πήγε στο σουπερμάρκετ για να αγοράσει φάρμακα γιατί είχε κρυολόγημα και πως σκοπεύει και πάλι να διαθέσει μέρος των χρημάτων που κέρδισε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ