ΛΑΟΣ: «Ευτυχώς που ο Καρατζαφέρης δεν είναι πελάτης του Στέητ Ντιπάρτμεντ» - iefimerida.gr

ΛΑΟΣ: «Ευτυχώς που ο Καρατζαφέρης δεν είναι πελάτης του Στέητ Ντιπάρτμεντ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δυσπιστία φαίνεται να αντιμετωπίζει ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός την άφιξη του Αμερικανού αντιπροέδρου στην Ελλάδα στις 5 Δεκεμβρίου, καθώς απ'όσο είναι γνωστό, ο Τζο Μπάιντεν θα συναντηθεί με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου πλήν του Γιώργου Καρατζαφέρη.

«Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος κ. Μπάιντεν έρχεται στην Ελλάδα και δώρα φέρων: μερικά "σαπάκια" άρματα μάχης που περίσσεψαν από τον Πόλεμο του Κόλπου, με αντιπαροχή προφανώς την εκχώρηση της ονομασίας της Μακεδονίας στον επειγόμενο κ. Γκρουέφσκι» σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΛΑΟΣ.

Να σημειωθεί επίσης πως εδώ και μέρες εβραϊκές οργανώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, εξέφραζαν την αντίρρησή τους σε ενδεχόμενη στήριξη των ΗΠΑ στην νέα ελληνική κυβέρνηση λόγω της συμμετοχής σε αυτή, του ΛΑΟΣ.

Η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας πως ο Αμερικανός αντιπρόεδρος θα συναντήσει «όλο το πελατολόγιο της Ουάσινγκτον», και καταλήγει με την διαπίστωση πως «ευτυχώς, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης δεν ανήκει στους πελάτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ