Κατέβασε το παντελόνι της και έδειξε τα οπίσθιά της στην κάμερα -Πώς δικαιολόγησε την κίνησή της η Νωαίνα

Πράξη αυθορμητισμού χαρακτήρισε η Νωαίνα την κίνησή της να κατεβάσει το παντελόνι της και να δείξει τα οπίσθιά της οn air.

Η παίκτρια του X-Factor, που αποχώρησε χθες τελικά από το παιχνίδι, μετά την εκτέλεση του πρώτου της τραγουδιού πήγε στο Green Room και έδειξε τα οπίσθιά της. Πρόκειται για μια τραγουδίστρια που από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι λάνσαρε το ζωγραφιστό μουστάκι, θέλοντας να το κάνει κάτι σαν σήμα κατατεθέν της.

Ετσι, καθώς ο Σάκης Ρουβάς δεν το έβλεπε σε κάποιο εμφανές σημείο, τη ρώτησε πού είναι, εκείνη αρνήθηκε να του αποκαλύψει και να του δείξει και αποχώρησε για τα παρασκήνια. Εκεί τη ρώτησε και η Ευαγγελία Αραβανή πού έχει κρύψει το μουστάκι της. Και η παίκτρια του διαγωνισμού τραγουδιού δεν δίστασε να γυρίσει τα οπίσθιά της στην κάμερα και να κατεβάσει το παντελόνι της, δείχνοντάς τα διάπλατα, αφήνοντας σύξυλο το κοινό.

Η τραγουδίστρια αποχώρησε στη συνέχεια από το παιχνίδι, καθώς ήταν προτεινόμενη από το κοινό και στο διαγωνιστικό μέρος έλαβε τρεις αρνητικές ψήφους από τους κριτές.

Η ίδια βρέθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή των Λυριτζή-Οικονόμου στον ΣΚΑΪ και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε όσα έγιναν χθες στο τηλεοπτικό πλατό του X-Factor.

Η τραγουδίστρια χαρακτήρισε την κίνησή της «αυθόρμητο αστειάκι», ενώ όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν γνώριζε ότι την παίρνει η κάμερα απάντησε θετικά, λέγοντας ότι τουλάχιστον εκείνη παρέμεινε αυθεντική, καθώς από τη μικρή της εμπειρία οι άνθρωποι μπροστά στην κάμερα είναι διαφορετικοί από ό,τι στην πραγματικότητα.

«Δεν νιώθω ότι ήταν μια κίνηση σε βάρος μου, αν κόστισε σε κάποιον, ΟΚ», συνέχισε, αποδίδοντας, ωστόσο, την αποχώρησή της στο γεγονός αυτό. «Πιστεύω ότι για αυτό έφυγα, ότι πίσω από τα σχόλια των κριτών βρισκόταν αυτό», είπε χαρακτηριστικά, ενώ για την Ευαγγελία Αραβανή, που ήταν δίπλα της εκείνη τη στιγμή, είπε πως «χαμπάρι δεν πήρε». «Η κάμερα είχε γυρίσει, δεν ήξερα κι εγώ τι έδειχνε, ο τηλεθεατής θα ήθελα να δει τις τελευταίες μου εμφανίσεις που ήταν εξαιρετικές», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νωαίνα x-factor

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ