Απίστευτες ύβρεις των Αγγλων προς τους Ισλανδούς

Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τον αποκλεισμό των Άγγλων από την Ισλανδία μόνο ντροπιαστικά για το ποδόσφαιρο της χώρας μπορούν να χαρακτηριστούν. Ο Κάρι Άρνασον αποκάλυψε στον Τύπο, τι έλεγαν οι ποδοσφαιριστές του Ρόι Χότζον κατά τη διάρκεια του αγώνα στη Νίκαια.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής της Μάλμε και βασικός πρωταγωνιστής της Ισλανδίας στην μέχρι στιγμής εξαιρετική πορεία, μίλησε για την υπεροψία των Αγγλων ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια του 90λεπτου και όσα ανέφερε έχουν γίνει φυσικά πρώτο θέμα από τον αγγλικό Τύπο.

«Δεν μας σέβονταν καθόλου. Ήταν υπερόπτες οι Άγγλοι. Άκουγα τον Χαρτ να φωνάζει στους συμπαίκτες του συνεχώς πως “πρέπει να είμαστε πιο καλοί στο επόμενο με τη Γαλλία”, ενώ μάλιστα, τον άκουσα κάποια στιγμή με το σκορ στο υπέρ μας 2-1, να τους φωνάζει “δεν γίνεται να χάσουμε από αυτούς! Είναι σκ@$@#»!”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρνασον αλλά δεν έμεινε εκεί.

Δήλωσε συμπληρώνοντας για την υπεροπτική συμπεριφορά των Άγγλων πως ο Χάρι Κέιν ρωτούσε τον διαιτητή στη φυσούνα λίγο πριν οι ομάδες βγουν στο γήπεδο για το 2ο ημίχρονο αν όντως η Αγγλία θα επέστρεψε σπίτι της σε περίπτωση ήττας από την Ισλανδία. «Αυτή η έλλειψη σεβασμού μας έδωσε κίνητρο και ακόμα μεγαλύτερη φλόγα» είπε ο Ισλανδός διεθνής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 Ισλανδία Αγγλία παίκτες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ