Ν.Σαλαγιάννης: Τέρμα οι φίλοι, τέρμα οι παρέες, τέρμα οι αρεστοί - iefimerida.gr

Ν.Σαλαγιάννης: Τέρμα οι φίλοι, τέρμα οι παρέες, τέρμα οι αρεστοί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέρμα οι παρέες είπε πριν λίγα λεπτά ο βουλευτής Νίκος Σαλαγιάννης που είπε πολλές αλήθειες. Ζήτησε αλλαγές στο μοντέλο διακυβέρνησης τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν σήμερα να «υπάρχουν σήμερα συγκεχυμένες αρμοδιότητες ή αρμοδιότητες που πάνε ως προίκα σε κάθε υπουργό όταν αλλάζει υπουργείο».

Και πρότεινε να συγκροτήσει ο Παπανδρέου μια μικρή επιτελική ομάδα. «Ο πρόεδρος είναι κυρίαρχος να πάρει όποιους κρίνει ακόμη και από άλλους κομματικούς χώρους για να φτιάξει μια ομάδα μάχης. Τέρμα οι φίλοι, τέρμα οι παρέες, τέρμα οι αρεστοί. Μόνο οι καλύτεροι. Σε πόλεμο είμαστε!». Κλείνοντας γύρισε προς τον Πρωθυπουργό λέγοντας ότι όταν τοποθετείται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα μπορεί να τον στενοχωρεί. «Όσο λέγονται αλήθειες δε στεναχωριέμαι» απάντησε χαμογελώντας ο κ. Παπανδρέου και ο κ.Σαλαγιάννης κατέληξε: «Πάταξον μεν, άκουσον δε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ