Λαυρεντιάδης: «Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη» - iefimerida.gr

Λαυρεντιάδης: «Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη»

επιχειρηματίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο οποίος αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να καταθέσει στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιάννη Δραγάτση για την υπόθεση της Proton Bank, ανακοίνωσε πως έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τους λειτουργούς της, προκειμένου να ευοδωθεί το έργο της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ.Λάυρεντιάδη η επιχειρηματική του δραστηριότητα κινήθηκε με «απόλυτη νομιμότητα». Υπενθυμίζεται πως ο επιχειρηματίας έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις στις 7 Δεκεμβρίου ως ύποπτος για τα κακουργήματα της απάτης, του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος και της συγκρότησης συμμορίας για τη δανειοδότηση των εταιρειών του με 701 εκατ. ευρώ από την Proton.

Με πρόσφατο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών επίσης έχουν κατασχεθεί υψηλά ποσά, τόσο από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στη χώρα μας, όσο και από τις θυρίδες, που διατηρούσε σε ελληνικές τράπεζες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ