Χαλκίδα: Ξυλοκόπησε την υπάλληλό του επειδή τον κατήγγειλε στην επιθεώρηση εργασίας - iefimerida.gr

Χαλκίδα: Ξυλοκόπησε την υπάλληλό του επειδή τον κατήγγειλε στην επιθεώρηση εργασίας

Φωτογραφία: Eurokinissi / Κώστας Κατωμέρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας μετά την καταγγελία 24χρονης κοπέλας, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ίδιο της τον εργοδότη, ο οποίος διατηρεί καφετέρια στην οδό Αβάντων στη Χαλκίδα.

Όπως επισημαίνει το eviazoom.gr, η νεαρή κατήγγειλε στην επιθεώρηση εργασίας ότι δεν της έχουν καταβληθεί δεδουλευμένα ύψους 1.000 ευρώ. Σύμφωνα με την καταγγελία, η οποία κοινοποιήθηκε και στην εισαγγελέα Χαλκίδας, την Τρίτη 21 Ιουνίου η 24χρονη επισκέφθηκε την καφετέρια με σκοπό να ζητήσει από τον εργοδότη της το χαρτί της απόλυσής της. Αποτέλεσμα; Όχι μόνο δεν πήρε αυτό που ήθελε, αλλά έπεσε και θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον επιχειρηματία και τη σύζυγό του, που τη χτύπησαν στο πρόσωπο και στην κοιλιά.

Η 24χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με αμυχές και τραύματα γύρω από τα μάτια, ενώ κρίθηκε αναγκαία η παραμονή της εκεί για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Η υπόθεση ερευνάται ήδη από τη Δικαιοσύνη, καθώς την ίδια κιόλας ημέρα υπήρξε καταγγελία από τον πατέρα της άτυχης κοπέλας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ