Ανακαλύψτε φέτος την Τήνο, επιλέγοντας το μαγευτικό Aeolis Tinos Suites για τη διαμονή σας - iefimerida.gr

Ανακαλύψτε φέτος την Τήνο, επιλέγοντας το μαγευτικό Aeolis Tinos Suites για τη διαμονή σας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τήνος μπορεί να έχει ταυτιστεί με το δεκαπενταύγουστο, είναι όμως γενικότερα ένας πολύ ιδιαίτερος τουριστικός προορισμός που αξίζει να ανακαλύψετε.

Αυτό το διαμάντι των Κυκλάδων ξεχωρίζει γιατί έχει άλλον αέρα... αιολικό και αρχοντικό!



Σε αυτό το πνεύμα δημιουργήθηκαν και οι Aeolis Tinos Suites ως μια μικρογραφία της αισθητικής και της αρχιτεκτονικής που αποπνέει αυτός ο ευλογημένος τόπος. Σε τέτοιο σημείο και τόσο προσεγμένες σε διακόσμηση, που δεν εναρμονίζονται απλώς με το περιβάλλον, αλλά το μετατρέπουν σε μια φυσική προέκτασή τους.

Ανακαλύψτε φέτος την Τήνο, επιλέγοντας το μαγευτικό Aeolis Tinos Suites για τη διαμονή σας  | iefimerida.gr 0
Ανακαλύψτε φέτος την Τήνο, επιλέγοντας το μαγευτικό Aeolis Tinos Suites για τη διαμονή σας  | iefimerida.gr 1



Αποτελώντας την εκπλήρωση του ονείρου ενός φανατικού ταξιδευτή του Αιγαίου, οι Aeolis Tinos Suites έκλεισαν μέσα τους αγαπημένα φυσικά υλικά, όπως είναι η πέτρα, το μάρμαρο και το ξύλο, και άπλετο κυκλαδίτικο φως. Σε άνετους χώρους που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες για ζευγάρια, οικογένειες και παρέες φίλων, αλλά και δυνατότητα διοργάνωσης δεξιώσεων για γάμους και βαφτίσεις.

Ανακαλύψτε φέτος την Τήνο, επιλέγοντας το μαγευτικό Aeolis Tinos Suites για τη διαμονή σας  | iefimerida.gr 2
Ανακαλύψτε φέτος την Τήνο, επιλέγοντας το μαγευτικό Aeolis Tinos Suites για τη διαμονή σας  | iefimerida.gr 3
Ανακαλύψτε φέτος την Τήνο, επιλέγοντας το μαγευτικό Aeolis Tinos Suites για τη διαμονή σας  | iefimerida.gr 4



Στόχος του ιδιοκτήτη, ήταν να μοιραστεί αυτό το κομμάτι παραδείσου, που ανακάλυψε, και με άλλους ταξιδευτές, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διαμονής και φιλοξενίας. Το μεγάλο κτήμα με τους περιστερώνες και τα εκκλησάκια, όπου βρίσκονται οι Aeolis Tinos Suites ξεχωρίζει για το σημείο και την απαράμιλλη θέα του.

Ανακαλύψτε φέτος την Τήνο, επιλέγοντας το μαγευτικό Aeolis Tinos Suites για τη διαμονή σας  | iefimerida.gr 5


Κοντά στη χώρα, αλλά σε υψίπεδο, απολαμβάνετε εκτός από οικογενειακού τύπου φιλοξενία και τη δυνατότητα να εξερευνήσετε με το βλέμμα σας όλη την Τήνο, καθώς και όλα τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων. Πανοραμικές και επιβλητικές, οι Aeolis Tinos Suites ταξιδεύουν τον επισκέπτη στο μοναδικό μπλε του Αιγαίου και στους ατέλειωτους ορίζοντες.

Ανακαλύψτε φέτος την Τήνο, επιλέγοντας το μαγευτικό Aeolis Tinos Suites για τη διαμονή σας  | iefimerida.gr 6



Η Τήνος από μόνη της είναι ένα περίτεχνο έργο τέχνης με καλοδουλεμένα μοτίβα αρχαϊκών και σύγχρονων συμβόλων που διακοσμούν σπίτια, εισόδους και οικήματα. Οι κήποι της είναι ζωηρόχρωμοι και τα μονοπάτια πετρόχτιστα ή μαρμάρινα. Το σκαλισμένο μάρμαρο, ο αναζωογονητικός αέρας και το λευκό φως είναι τα «υλικά» που αναδεικνύουν αυτό το οικιστικό έργο.

Ανακαλύψτε φέτος την Τήνο, επιλέγοντας το μαγευτικό Aeolis Tinos Suites για τη διαμονή σας  | iefimerida.gr 7



Όμως η Τήνος ξεχωρίζει και για τα άλλα εκλεκτά υλικά της που φτιάχνουν μια πραγματική γαστρονομία. Οι τοπικές πρώτες ύλες και τα ντόπια προϊόντα του νησιού θα σας μαγέψουν με τη γνησιότητα και τη γευστικότητα τους. Φρέσκο ψάρι, διαφορετικά είδη τυριών, μοσχαρίσιο κρέας και λουκάνικο, όλα παραγωγής του νησιού, είναι μόνο κάποια από αυτά!

Ανακαλύψτε φέτος την Τήνο, επιλέγοντας το μαγευτικό Aeolis Tinos Suites για τη διαμονή σας  | iefimerida.gr 8
Ανακαλύψτε φέτος την Τήνο, επιλέγοντας το μαγευτικό Aeolis Tinos Suites για τη διαμονή σας  | iefimerida.gr 9



Το νησί διαθέτει υποδομές για όλες τις ανάγκες και επιθυμίες των επισκεπτών- όπως και το συγκρότημα Aelis Tinos Suites που είναι πλήρες σε παροχές και υπηρεσίες, ώστε να διασφαλίζει μια ονειρεμένη διαμονή. Έτσι λοιπόν, στην Τήνο, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εξορμήσεις στη Φύση και εξορμήσεις στο φαγητό ή ακόμη καλύτερα.. να τα συνδυάσετε!

Ανακαλύψτε φέτος την Τήνο, επιλέγοντας το μαγευτικό Aeolis Tinos Suites για τη διαμονή σας  | iefimerida.gr 10



Πέρα όμως από αυτά, το νησί προσφέρει δυνατότητες διασκέδασης, ψυχαγωγίας, καθώς και άθλησης μέσω δραστηριοτήτων, όπως είναι το surfing, η πεζοπορία, η αναρρίχηση, οι καταδύσεις, οι αγώνες δρόμου, η ιστιοπλοΐα και η ιππασία. Ενώ κάλλιστα θα μπορούσατε να προγραμματίσετε μίνι εκδρομές στα γειτονικά νησιά των Κυκλάδων, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Ανακαλύψτε φέτος την Τήνο, επιλέγοντας το μαγευτικό Aeolis Tinos Suites για τη διαμονή σας  | iefimerida.gr 11



Από το νησί, φυσικά, δεν λείπουν και τα έθιμα που συναδελφώνουν τους κατοίκους μέσα από ιεροτελεστίες, οι οποίες συνοδεύονται συνήθως από πλούσια τραπεζώματα ανοιχτά προς όλους, ντόπιους και τουρίστες.

Ανακαλύψτε φέτος την Τήνο, επιλέγοντας το μαγευτικό Aeolis Tinos Suites για τη διαμονή σας  | iefimerida.gr 12



Η μαγεία των Κυκλάδων κρυμμένη βαθιά στους προσκυνηματικούς αιώνες της Τήνου, περιμένει να την ανακαλύψετε...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Aeolis Tinos Suites Τήνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ