Νέος χωρισμός: Καλλιμούκου-Μισόκαλος δεν είναι πια μαζί - iefimerida.gr

Νέος χωρισμός: Καλλιμούκου-Μισόκαλος δεν είναι πια μαζί

Φωτογραφία: kallimoukaki/Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θοδωρής Μισόκαλος-Αντωνία Καλλιμούκου. Τους τελευταίους μήνες έζησαν έναν φλογερό έρωτα, μη διστάζοντας να μοιραστούν με όλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από τις κοινές τους διακοπές και τις κοινές εξόδους τους. Ωστόσο, οι φήμες τους θέλουν να μην είναι πλέον ζευγάρι...

Τις τελευταίες ημέρες έχουν πληθύνει τα δημοσιεύματα που θέλουν το όμορφο ζευγάρι, τον αδελφό της Ελένης Μενεγάκη και την νεαρή παρουσιάστρια να μην είναι πια μαζί, μετά από μερικούς μήνες κοινής πορείας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, αυτός που έλαβε την απόφαση για το χωρισμό ήταν ο Θοδωρής Μισόκαλος, ενώ το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού τονίζει ότι η απόφαση είναι ειλημμένη.

Πάντως, το δραστήριο στα social media, ζευγάρι είναι αλήθεια ότι έχει μέρες να ποστάρει κοινές του φωτογραφίες... Τελευταία ήταν εκείνη από το ταξίδι στην Κύπρο πριν ένα μήνα, ενώ όπως φαίνεται από τις δημοσιεύσεις της Αντωνίας Καλλιμούκου στο Ιnstagram, πριν τρεις εβδομάδες είχε βρεθεί στην Κάρυστο, όπου διατηρεί εξοχικό ο αδελφός της Ελένης Μενεγάκη.

Νέος χωρισμός: Καλλιμούκου-Μισόκαλος δεν είναι πια μαζί  | iefimerida.gr 0

Φωτογραφία: kallimoukaki/Instagram


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ