Οι Μπέκαμ της Ισλανδίας -Ο διάσημος ποδοσφαιριστής και το μοντέλο που γράφει για μόδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι Μπέκαμ της Ισλανδίας -Ο διάσημος ποδοσφαιριστής και το μοντέλο που γράφει για μόδα [εικόνες]

Φωτογραφία: Instagram @alexandrahelga
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ισλανδία ζει το δικό της παραμύθι στα γήπεδα του Euro, με τον Γκίλφι Σίγκουρντσον να παίζει στα παιχνίδια που είχε ονειρευτεί.

Οι φίλαθλοι φωνάζουν το όνομά του από τις κερκίδες, με μια παρουσία, ωστόσο, ανάμεσά τους να ξεχωρίζει. Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή, Αλεξάντρα Χέλγκα Ιβαρσντότιρ, στέκεται ανάμεσα στις υπόλοιπες WAGs και εντυπωσιάζει.

Με ξανθά μαλλιά και υπέροχα μάτια, ο Γκίλφι Σίγκουρντσον έχει το παρατσούκλι Iceman, με την εδώ και τέσσερα χρόνια σύντροφό του να ανακηρύσσεται σε Ice Queen.

Οι Μπέκαμ της Ισλανδίας -Ο διάσημος ποδοσφαιριστής και το μοντέλο που γράφει για μόδα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

O Ισλανδός μέσος, γιος ψαρά, είναι ο πιο διάσημος ποδοσφαιριστής της χώρας του, με την εικόνα του να κοσμεί πολλές διαφημιστικές πινακίδες. Από την άλλη πλευρά, η Αλεξάντρα, που έχει στεφθεί Μις Ισλανδία το 2008 και Miss Sporty στον διαγωνισμό Miss Υφήλιος, γράφει στο blog της για ό,τι της αρέσει και αγαπά.

Οταν περπατούσε στην πασαρέλα, ήταν φοιτήτρια Ψυχολογίας, που λάτρευε τα ταξίδια και τις δραστηριότητες, ενώ αποκάλυπτε πως το αγαπημένος της φαγητό είναι η μπριζόλα και η κοτοσαλάτα.

Οι Μπέκαμ της Ισλανδίας -Ο διάσημος ποδοσφαιριστής και το μοντέλο που γράφει για μόδα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Οι Μπέκαμ της Ισλανδίας -Ο διάσημος ποδοσφαιριστής και το μοντέλο που γράφει για μόδα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Τώρα, η 26χρονη περιγράφει τον εαυτό της στο Femme.is ως γυναίκα που μαθαίνει για τα κοσμήματα, το makeup και το φαγητό. Στα social media της κανείς μπορεί να βρει συμβουλές για μακιγιάζ, αλλά και πώς είναι η ζωή της με τον ποδοσφαιριστή, η οποία μοιράζεται σε Βρετανία και Ισλανδία.

«Μπορεί να είναι κάπως μπερδεμένο με τόσα σπίτια. Από τη μία αισθάνομαι σπίτι το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ζούμε τον περισσότερο καιρό, αλλά την ίδια στιγμή η Ισλανδία είναι πάντα το σπίτι μας, σε κάποιο βαθμό», λέει μέσα από το blog της.

Πλέον, αυτό που περιμένει η Αλεξάντρα είναι να πανηγυρίσει μαζί με τον Γκίλφι Σίγκουρντσον την πρόκριση της στην προημιτελική φάση. γι' αυτό άλλωστε βρίσκεται και το πλευρό του αγαπημένου της στα γήπεδα της Γαλλίας.

Οι Μπέκαμ της Ισλανδίας -Ο διάσημος ποδοσφαιριστής και το μοντέλο που γράφει για μόδα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Οι Μπέκαμ της Ισλανδίας -Ο διάσημος ποδοσφαιριστής και το μοντέλο που γράφει για μόδα [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Οι Μπέκαμ της Ισλανδίας -Ο διάσημος ποδοσφαιριστής και το μοντέλο που γράφει για μόδα [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Οι Μπέκαμ της Ισλανδίας -Ο διάσημος ποδοσφαιριστής και το μοντέλο που γράφει για μόδα [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Φωτογραφίες: Instagram @alexandrahelga

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ