Πιθανή η αποχώρηση Ντελ Μπόσκε

Το κάζο της Εθνικής Ισπανίας και ο αποκλεισμός της από το EURO 2016 από την φάση των «16», δημιουργούν... θέματα στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Ήδη κυκλοφορούν αρκετά σενάρια περί αποχώρησης του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, τα οποία δεν διέψευσε ο Ισπανός εκλέκτορας, ο οποίος ιπποτικά έδωσε συγχαρητήρια στην «ακουάντρα ατζούρα»: «Η Ιταλία ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και κέρδισε δίκαια. Της εύχομαι τα καλύτερα. Ήμασταν… ντροπαλοί στο πρώτο μέρος. Βελτιωθήκαμε στην επανάληψη, όμως αυτό δεν έφτανε. Για το μέλλον μου πρέπει να μιλήσω με τον πρόεδρο, αφού δεν υπάρχει ξεκάθαρη απόφαση για το μέλλον αυτή την στιγμή».,

Αιχμές για το κοουτσάρισμα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε στο ματς της Ισπανίας κόντρα στην Ιταλία άφησε ο Αντρές Ινιέστα. Ο μέσος των «φούριας ρόχας», μιλώντας μετά τον αποκλεισμό, τόνισε πως οι Ιταλοί ήταν καλύτερα προετοιμασμένοι και το έδειξαν σε κομβικά σημεία.

«Ήμασταν πολύ προβληματισμένοι σχετικά με το πώς θα έπρεπε να αντιδράσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε στο γήπεδο και είχαμε όντως κάτι να δείξουμε. Είχαμε λάθος προσέγγιση στο πρώτο. Είναι μια αποτυχία την οποία πρέπει να αποδεχτούμε. Ήταν πιο διαβασμένοι σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και γι’αυτό επικράτησαν», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ισπανία ντελ μποσκε αποχώρηση Euro 2016

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ