EgyptAir: Ξεκινά έρευνα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας για τη συντριβή του Airbus - iefimerida.gr

EgyptAir: Ξεκινά έρευνα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας για τη συντριβή του Airbus

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/EGYPTIAN DEFENCE MINISTRY
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την διεξαγωγή έρευνας για ανθρωποκτονία εξ αμελείας για τη συντριβή της πτήσης MS804 της αιγυπτιακής εταιρείας EgyptAir διέταξαν οι γαλλικές εισαγγελικές αρχές.

«Ο εισαγγελέας του Παρισιού ξεκίνησε σήμερα έρευνα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας» αναφορικά με τη συντριβή του Airbus A320 στη Μεσόγειο σημειώνουν οι γαλλικές αρχές σε γραπτό μήνυμα που απέστειλαν στο πρακτορείο Reuters.

Αξιωματούχος ερωτηθείς για το αν ο εισαγγελέας ερευνά το ενδεχόμενο να επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια, απάντησε «όχι».

Προς το παρόν, τα αίτια της αεροπορικής τραγωδίας παραμένουν αδιευκρίνιστα. Νωρίτερα σήμερα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα «μαύρα κουτιά», που είχαν υποστεί φθορές από τη συντριβή, στάλθηκαν αεροπορικώς στη Γαλλία, για να επιδιορθωθούν ώστε να καταστεί δυνατή η ανάκτηση των δεδομένων τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ