Το νέο, πανεύκολο στη χρήση, e-shop της Electronet, είναι εδώ - iefimerida.gr

Το νέο, πανεύκολο στη χρήση, e-shop της Electronet, είναι εδώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Electronet, πάντα ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, παρουσίασε επίσημα το νέο της online store!

Τώρα, η πλοήγηση σε έναν κόσμο με αμέτρητες επιλογές, δεν έχει καμία διαφορά, είτε γίνεται από υπολογιστή, είτε από tablet ή ακόμη κι από smartphone.

Με ανανεωμένο, «καθαρό» design, αλλά και το πιο εξελιγμένο search της αγοράς, η ιστοσελίδα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον χρήστη, που μόνο αν τη δοκιμάσει κάποιος θα καταλάβει τη διαφορά… Η ευκολία εύρεσης της συσκευής που απαντάει ιδανικά στην κάθε ανάγκη του επισκέπτη είναι ανεπανάληπτη.

Το νέο, πανεύκολο στη χρήση, e-shop της Electronet, είναι εδώ | iefimerida.gr 0

Επιπλέον, οι πληροφορίες, τα βίντεο, η δυνατότητα της αναλυτικής σύγκρισης των προϊόντων μεταξύ τους, κάνουν την τελική επιλογή αγοράς ακόμα πιο ευχάριστη και εύκολη.

Τέλος - μέσα από το blog της ιστοσελίδας - οι επισκέπτες της μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα τελευταία τεχνολογικά νέα και όχι μόνο, με αρθρογραφία από έγκυρες πηγές.

Η Electronet περνάει σε μια νέα εποχή, και μας καλεί να την ανακαλύψουμε!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Electronet
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ